ABB prezinta relee si sisteme de comanda-protectie in tara


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

ABB prezinta relee si sisteme de comanda-protectie in tara


O prezentare tehnica ômobilaö pentru clientii ABB in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca.

ABB

ABB Romania impreuna cu colegii de la ABB Suedia vor organiza in perioada 02-06 mai 2011 un tur tehnic demonstrativ pentru colaboratorii din domeniul energetic prin intermediul Caravanei ABB, in cadrul careia se vor prezenta relee si sisteme de comanda-protectie de ultima generatie.

Specialistii suedezi ABB vor efectua cu ajutorul Caravanei complet echipate demonstratii ale echipamentelor si sistemelor ABB, prezentarile avand loc pe data de 2 mai la Bucuresti, pe 4 mai la Iasi, urmand ca turul sa se incheie cu o prezentare la Cluj-Napoca pe data de 6 mai 2011.

“Aceasta actiune demonstreaza atat dedicarea, cat si modul flexibil in care ABB vine in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferind solutii tehnice de ultima generatie avand ca numitor comun eficienta energetica“ – a declarat dl. Peter Simon, Country manager ABB Romania, Bulgaria si Rep. Moldova.

Cu aceasta ocazie vor fi prezentate si testate “pe viu” releele ABB din seriile “Relion“ 670 si respectiv 650, protectia de bare REB 500, sistemul microSCADA Pro, cat si soft-ul pentru configurarea releelor - PCM 600. Utilizarea acestor echipamente si sisteme in cadrul retelelor electrice conduce atat la siguranta acestora, cat si la economisirea energiei.

Pe parcursul prezentarilor vor participa specialisti din cadrul Electrica, E.ON Moldova, Transelectrica, SMART, ISPE, TRACTEBEL-GDF Suez cat si ai altor companii din domeniul energetic cu care ABB colaboreaza.

ABB este lider in tehnologiile energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor si industriei sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul ABB opereaza in aproximativ 100 de tari, avand in jur de 124000 angajati.

Sursa: Comunicat de presa ABB

Comenteaza aici

 
03/05/2011 - Acest articol a fost citit de 2513 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 27 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
ICPE-CA a fost premiat la Salonul International...
Romania participa la Hannover Messe cu 15...
Targul de Automatizari & Instrumentatie si...
GE cumpara o companie franceza de echipamente...
Luca DAgnese noul country manager Enel Romania
Stirile urmatoare
RoEnergy 2011: Targul International de Energii...
Specialistii in automatizari si instrumentatie...
Grupul Energobit se extinde
20 de liceeni antreprenori fata in fata cu...
Icpe a gazduit Intalnirea Patronatului Roman...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric