Electromagnetica a inregistrat o crestere cu 18,5% a cifrei de afaceri din 2010


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electromagnetica a inregistrat o crestere cu 18,5% a cifrei de afaceri din 2010


Compania Electromagnetica, companie cu activitati in domeniul energetic, are in vedere investitii cuprinse intre 8 milioane de euro si 10 milioane de euro in productia de energie din surse regenerabile (SRE).

electromagnetica

Anul trecut, s-au alocat fonduri de 1,8 milioane de euro in acest sens, prin atragerea unei finantari europene. De asemenea, unul dintre obiectivele companiei pentru acest an prevede continuarea procesului de reorientare a strategiei de afaceri in conformitate cu tendintele actuale ale pietei de energie, din care societatea detine o cota de 3%. "Ne propunem sa investim mai mult in generarea energiei electrice provenite din surse alternative si sa majoram cantitatea furnizata. O alta divizie foarte importanta pentru noi in acest moment este cea implicata in comercializarea lampilor electrice cu LED, sortimente prin care se protejeaza mediul inconjurator, in special datorita consumului redus de energie. In acelasi timp, alocam fonduri pentru achizitia de tehnologii de executie a matritelor, echipamentelor de injectie a maselor plastice si pentru retehnologizarea periodica a liniilor de productie actuale", a declarat Eugen Scheusan, director general al Electromagnetica, potrivit Agendaconstructiilor.

Compania a inceput sa produca energie electrica din surse regenerabile in anul 2007, aceasta fiind obtinuta prin intermediul unor microhidrocentrale. Anul trecut societatea a inregistrat o cifra de afaceri de 474 milioane de lei, in crestere cu aproximativ 18,5% fata de nivelul din 2009. Activitatea de productie a sporit cu 39,1%, insa a fost raportata o scadere a profitului, ca urmare a majorarii costurilor de achizitie la energia cumparata de la producatori (cu 10 lei/Mwh), concomitent cu diminuarea pretului de vanzare catre clienti. "Din punct de vedere al activitatii proprii, cele mai semnificative evolutii s-au consemnat la productia provenita din SRE (+82%), determinata atat de volumul precipitatiilor, cat si de investitiile realizate (in modernizarea si retehnologizarea obiectivelor existente sau noi) la echipamentele electrice destinate pietei de distributie si masurare (contoare, telegestiune)", a precizat reprezentantul firmei. Compania Electromagnetica gestioneaza un portofoliu de 10 microhidrocentrale, cu o putere instalata de peste 5 MW, situate de-a lungul raului Suceava, obiectivul principal constand in atingerea unui nivel optim al productiei de energie in banda de 10 MW - 12 MW.

Sursa: Agendaconstructiilor

Comenteaza aici

 
04/07/2011 - Acest articol a fost citit de 2250 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 22 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Icpe a gazduit Intalnirea Patronatului Roman...
20 de liceeni antreprenori fata in fata cu...
Grupul Energobit se extinde
Specialistii in automatizari si instrumentatie...
RoEnergy 2011: Targul International de Energii...
Stirile urmatoare
Compania Unitronics anunta o oferta unica in...
Solutie inovativa de producere a apei potabile
Coelco a implementat solutia pentru depozite...
Crestere cu 60% a cifrei de afaceri in primul...
Crestere de 24% a afacerilor din trimestrul...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric