ArcelorMittal Galati a investit 8 mil. euro in echipamente


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

ArcelorMittal Galati a investit 8 mil. euro in echipamente


ArcelorMittal Galati a investit 8 milioane de euro la Otelarie intr-un pod rulant ultra modern, in grinzile de sustinere, in echipamente electrice si de automatizare aferente.

ArcelorMittal Galati

Noul echipament, furnizat de o firma spaniola, are o durata de viata estimata la 30 de ani si o capacitate de 300 de tone, fata de numai 200 de tone, cât avea cel vechi. Macaraua – cea mai mare din întregul Combinat – este acum functionala si a primit certificarea ISCIR, dupa ce a fost testata în situatii cu sarcini de pâna la 25% peste capacitatea sa. “În ciuda constrângerilor de natura financiara si a efectelor crizei, continuam sa investim în fluxul cald de la Galati, pentru a-i asigura sustenabilitatea”, a declarat Bruno Ribo, director general al ArcelorMittal Galati, potrivit Capital.
 
Pentru a nu afecta productia de otel, lucrarile de instalare a noilor grinzi de sustinere - ce se vor finaliza la jumatatea lunii iunie - sunt realizate “pe flux”, ceea ce a însemnat masuri suplimentare de securitate, precum si o planificare si o coordonare complexa si minutioasa. Componentele de mari dimensiuni au fost instalate prin acoperisul Halei Convertizoarelor, cu ajutorul unei macarale de 750 de tone.


ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgica si miniera integrata din lume, prezenta în peste 60 de tari. Grupul detine operatiuni miniere, având în portofoliu peste 20 de mine în operare si dezvoltare, fiind cel de al patrulea producator mondial de minereu de fier. În 2011, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 94 de miliarde de dolari si o productie de otel de 91,9 milioane de tone, reprezentând aproximativ 6% din productia mondiala de otel.

Sursa: Capital

 
29/05/2012 - Acest articol a fost citit de 2476 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Automatizari"
Stirile anterioare
NASA face concurs pentru roboti autonomi de...
Cardul de acces in varful degetului dumneavoastra
Stirile urmatoare
Romania, printre primii 50 de furnizori de...
Robotii au ramas de veghe la reactoarele de la...
Robotii, parte din viata noastra
Avem nevoie de un cod moral pentru roboti
Putem construi roboti industriali capabili sa...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric