Distrigaz Sud mentine presiunea pentru scumpirea gazelor


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Distrigaz Sud mentine presiunea pentru scumpirea gazelor


Distrigaz Sud va cere o crestere a pretului gazelor, din ianuarie, astfel incat societatea sa isi recupereze pierderile anterioare, provenite din cresterea pretului de import

Distrigaz Sud mentine presiunea pentru scumpirea gazelor

Distrigaz Sud va cere o crestere a pretului gazelor, din ianuarie, astfel incat societatea sa isi recupereze pierderile anterioare, provenite din cresterea pretului de import, a declarat joi directorul general al companiei, Bernard Arnaud. El a spus ca Distrigaz Sud vinde gazul la o valoare mai mica decat pretul gazului importat. Arnaud a precizat ca pretul gazului de import este in acest moment de 520 de dolari pe mia de metri cubi. Totodata, previziunile arata ca pana la sfarsitul anului va mai exista o majorare estimata la 540 de dolari pe mia de metri cubi. Pe de alta parte, reprezentantul Distrigaz a mai spus ca se asteapta o scadere a pretului gazului la import in primul trimestru al anului 2009. Aceasta va fi determinata de reducerea pretului petrolului.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a decis ca pentru trimestrul IV 2008 sa mentina nemodificat pretul gazelor naturale furnizate consumatorilor captivi, inclusiv casnici. De asemenea, ANRE considera ca in cursul anului viitor pretul gazelor chiar ar putea sa scada. "Evolutiile recente ale cotatiilor la petrol si produse petroliere indica insa o tendinta de scadere, care, daca se mentine, se va reflecta in preturile gazelor naturale din import incepand cu cea de a doua jumatate a anului 2009 in sensul reducerii acestora", se arata intr-un comunicat al ANRE din septembrie.

Sursa: Prompt Media

 
24/10/2008 - Acest articol a fost citit de 2135 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 50 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie termica"
Stirile urmatoare
Locuitorii din Tulcea se vor incalzi cu energie...
La Giurgiu pretul gigacaloriei este dublu fata...
Termocentrala de la Mintia s-ar putea inchide
Incep inscrierile in programul de reabilitare...
Energie in scadere datorita razboiului gazelor
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric