Motor perpetuum mobile, solutia unor australieni la criza energetica


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Motor perpetuum mobile, solutia unor australieni la criza energetica


Fizica ne invata ca nu se poate construi un perpetuum mobile, o masina care sa produca mai multa energie decat consuma, si totusi doi australieni sustin ca au asamblat asa ceva.

Motor perpetuum mobile, solutia unor australieni la criza energetica

Nu este vorba de un sistem care doar poate functiona la nesfarsit deoarece produce destula energie pentru a-si intretine miscarea, ci unul care poate fi folosit pentru a obtine energie. Conform spuselor celor doi inventatori, motorul lor foloseste magneti si poate produce de cinci ori mai multa energie decat consuma. Nu putem decat sa ne aratam uimiti de ceea ce sustin cei doi, pentru ca aceasta inseamna ca s-a descoperit o modalitate de a crea energie dintr-o cantitate initiala foarte mica.
Din pacate, reportajul televiziunii SkyNews ne prezinta de fapt un caz clasic de inventie care nu a parasit laboratorul. Desi inventatorii spun ca mai multi experti au vazut motorul si au recunoscut ca au de-a face cu ceva revolutionar, nu exista inca vreun test independent care sa confirme afirmatiile lor. Energia electrica generata de o astfel de unitate poate ajunge la 24 de kW pe zi, de-ajuns pentru nevoile unei case. Daca ar intra in productie, costul ei ar fi de aproximativ 5.000 $.
Cum era de asteptat, mai multi investitori s-au grabit sa-si ofere suportul financiar pentru producerea masinii care ar fi in stare sa genereze energie electrica gratuita. Conform inventatorilor, ea ar putea fi disponibila anul viitor. Desi speram din tot sufletul ca ceea ce ne este prezentat in acest clip este real, nu putem sa nu fim circumspecti in legatura cu un lucru ce ar putea obliga fizicienii sa rescrie manualele si companii precum Electrica S.A. sa ajunga faliment.

Sursa: Crunchgear.com

 


 
04/11/2008 - Acest articol a fost citit de 6919 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 257 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cercetari electrice"
Stirile anterioare
Noua tehnologie eoliana inventata in Israel
Comunicatii de generatia a treia
Supraconductorul ideal
Tehnologie video - televizorul in actualitate
Economia de energie casnica
Stirile urmatoare
Prima minicentrala nucleara va fi instalata in...
Studii despre efectele campurilor electromagnetice
Cercetatorii romani uimesc din nou
Modernizarea infrastructurii destinata...
Solutie pentru "intinerirea" cablurilor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric