Expozitie specializata de iluminat - ELIE


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Expozitie specializata de iluminat - ELIE


Expozitia de echipamente si tehnologii de iluminare, ELECTRIC LIGHTING INTERNATIONAL EXHIBITION, ELIE 2009.

expozitie de iluminat
  1. Expozitia de echipamente si tehnologii de iluminare, ELECTRIC LIGHTING INTERNATIONAL EXHIBITION, ELIE 2009.

     

ELIE este cel mai important eveniment din Romania specializat pe acest segment, si va avea loc in perioada 8 - 11 aprilie 2009, la Palatul Parlamentului, Bucuresti pe o suprafata de peste

 

3 000 mp impartita in 3 sali de expunere.

 

 

II. Tematica evenimentului este complexa si cuprinde segmentele de: CORPURI DE ILUMINAT PENTRU INTERIOR SI EXTERIOR, ILUMINAT ARHITECTURAL DE INTERIOR SI EXTERIOR, CORPURI DE ILUMINAT PENTRU UTILIZARI SPECIALE, SURSE DE LUMINA SI  ACCESORII, RECLAME LUMINOASE.

 

 

III. Printre parteneri ai evenimentului se numara: Site-ul portalelectric.ro, Asociatia Romana a Electricienilor, Patronatul Societatilor din Constructii, Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii. La acestea se adauga revistele de specialitate: Electricianul, Tehnica si Tehnologie, Constructiv, Infoconstruct, etc.

 

 

IV. Expozitia incepe sa prinda contur, primele 15 companii fiind deja inscrise. Toate companiile importante din domeniul de iluminat si-au manifestat interesul fata de acest eveniment.

 

 

V. Promovarea ELIE va cuprinde numeroase canale media: in reviste de specialitate, in reviste Home&Decoration, in presa business si in presa de masa, la care se alatura posturi de radio si de televiziune, dar si suporturile out door. La acestea de adauga campaniile de direct mailing internet si emailing catre segmentul de interes pentru industria echipamentelor si tehnologiilor de iluminat.

 

 

VI. In paralel cu expozitia vor avea loc Evenimente Conexe ELIE cu teme de discutie de maxima actualitate si de interes pentru domenile de: constructii, proiectare, arhitectura, pentru consiliile judetene si locale, institutiile de profil si pentru industria de echipamente si tehnologii de iluminat.

 

 

 

Informatii si inscrieri: Organizatori, DK EXPO: telefon/fax: 021 231 27 36 , 021 231 91 84,

 

e-mail: office@dk-expo.ro, site: www.elie.ro
 
09/02/2009 - Acest articol a fost citit de 4145 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 93 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELIE (ELECTRIC LIGHTING INTERNATIONAL EXHIBITION)"
Stirile urmatoare
Corpuri de iluminat, surse de lumina si...
Cele mai moderne corpuri de iluminat la ELIE 2009
Calitatea sistemelor de iluminat si eficienta...
Concursul de iluminat la ELIE
SISTEME DE ILUMINAT IN ROMANIA ANULUI 2009
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric