SISTEME DE ILUMINAT IN ROMANIA ANULUI 2009


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

SISTEME DE ILUMINAT IN ROMANIA ANULUI 2009


Comitetul National Roman de Iluminat (C.N.R.I.), si DK Expo. (vizitati www.cnri.ro, www.elie.ro - sectiunea concurs ELIE ) organizeaza Concursul de Iluminat ELIE

Comitetul National Roman de Iluminat (C.N.R.I.), si  DK Expo. (vizitati www.cnri.ro, www.elie.ro  - sectiunea concurs ELIE ) organizeaza Concursul de Iluminat ELIE, Categoria Proiecte Realizate. Concursul se va desfasura pe parcursul a celor 4 zile de expozitie (Electric Lighting International Exhibition) din perioada 8-11 Aprilie 2009, la Palatul Parlamentului. Scopul concursului este “punerea in lumina” a preocuparilor proiectantilor de sisteme de iluminat din Romania. Concursul se adreseaza tuturor proiectantilor de sisteme de iluminat interior si / sau exterior. Concursul va fi promovat in presa specializata, economica si de masa. Inscrierea in concurs este gratuita si se face prin trimiterea unui e-mail pe adresa cnri@cnri.ro  pana la data limita de 30 martie 2009. E-mail-ul va avea ca subiect textul “inscriere concurs ELIE, categoria lucrari / proiecte realizate”. Inscrierea este necesara pentru transmiterea raspunsurilor la intrebarile legate de concurs tuturor participantilor, in termenele stabilite de regulament. Documentele de inscriere vor fi trimise prin posta (curier etc.) la adresa DK EXPO: Bucuresti, str. Iuliu Tetrat nr. 4 sector 1 Bucuresti, cod postal 011913, pana la aceeasi data limita. Acestea constau in:
- un poster pe hartie cu dimensiunea de 70 x 100 cm, paginat vertical, cu prezentarea proiectului (vezi detalii in tema concursului) ;
- un CD care va contine proiectul in format digital, fisiere pdf si jpeg, la rezolutii care sa permita printarea la scara 1:1 pe plansa 70 x 100 cm.
- un plic sigilat care va contine elementele de indentificare a proiectului.
Persoanele care fac parte din juriul concursului sau dintre cei care organizeaza sau sponsorizeaza concursul nu pot participa.
Intrebari legate de concurs se pot adresa la acelasi e-mail cnri@cnri.ro la care se fac inscrierile pana la data de 30 martie 2009.  Raspunsurile la intrebari se vor trimite prin e-mail tuturor participantilor inscrisi in interval de o saptamana de la data limita de adresare a intrebarilor.
Continutul proiectelor este cel solicitat prin tema concursului (vezi tema concursului la www.cnri.ro, www.elie.ro - sectiunea concurs ELIE). Proiectele incomplete din punct de vedere al continutului nu vor fi luate in considerare.
Data inceperii inscrierilor este 05 februarie 2009, iar data limita a predarii este 30 martie 2009. Data limita a predarii este considerata data expeditiei postale, iar cea limita pana la care se asteapta proiectele expediate postal este 2 aprilie 2009.
Juriul concursului va fi format din :
- Arh. Gheorghe PATRASCU – Arhitect Sef al Municipiului Bucuresti
- Conf. dr. ing. Dorin BEU – C.N.R.I.
- Dr. ing. Mihai HUSCH –  C.N.R.I.
- Arh. Adrian BALASOIU – O.A.R.
- Arh. Bruno ANDRESOIU – O.A.R.
In eventualitatea indisponibilitatii accidentale a unui membru al juriului, acesta va fi inlocuit cu o persoana competenta, schimbare care va fi anuntata participantilor.
Jurizarea proiectelor se va programa in intervalul 8-10 aprilie 2008. Anuntarea rezultatelor concursului la categoria proiecte realizate se va face pe 10 aprilie in cadrul expozitiei ELIE (vezi programul expozitiei pe www.elie.ro)
Premiile concursului sunt in valoare totala de minim 12.000 de euro. Se vor acorda cate 3 premii la fiecare dintre cele doua sectiuni: iluminat interior si iluminat exterioar. Primele 10 proiecte clasate la fiecare sectiune se vor prezenta in paginile mass media. 
Toate drepturile asupra lucrarilor prezentate in concurs apartin organizatorilor. Lucrarile predate nu se returneaza autorilor.
 
20/02/2009 - Acest articol a fost citit de 3458 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 72 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELIE (ELECTRIC LIGHTING INTERNATIONAL EXHIBITION)"
Stirile anterioare
Concursul de iluminat la ELIE
Calitatea sistemelor de iluminat si eficienta...
Cele mai moderne corpuri de iluminat la ELIE 2009
Corpuri de iluminat, surse de lumina si...
Expozitie specializata de iluminat - ELIE
Stirile urmatoare
EFICIENTA ENERGETICA, o tema de discutie la ELIE
Calitatea si eficienta sistemelor de iluminat
Initiativa nationala pentru un iluminat...
Saptamana aceasta incepe ELIE !!! Va asteptam !!!
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric