Calitatea si eficienta sistemelor de iluminat


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Calitatea si eficienta sistemelor de iluminat


Calitatea si eficienta sistemelor de iluminat - actualitate si deziderat, va fi tema mesei rotunde organizate de C.N.R.I. in data de 8 Aprilie 2009 ora 15:00 in sala Nicolae Balcescu din Palatul Parlamentului, in chiar prima zi a ELIE

iluminat public

"Calitatea si eficienta sistemelor de iluminat – actualitate si deziderat" va fi tema mesei rotunde organizate de C.N.R.I. in data de 8 Aprilie 2009 ora 15:00 in sala Nicolae Balcescu din Palatul Parlamentului, in chiar prima zi a Expozitiei Internationale de Echipamente si Tehnologii pentru Sisteme de Iluminat. Posibili vorbitori se mentioneaza ca vor fi:
- Prof. Dr. Ing. Cornel Bianchi – Presedinte al Comitetului National Roman de Iluminat,
- Conf. Dr. Ing. Dorin Beu – Director Executiv al Centrului de Ingineria Iluminatului din Cluj-Napoca.
Concursul de Iluminat ELIE 2009 cu tema: “Sisteme de Iluminat in Romania anului 2009”  este organizat de C.N.R.I. in parteneriat cu firma DK Expo la care avem deosebita placere de a va invita sa participati.

Expozitia Internationala de Echpamente si Tehnologii pentru Sisteme de Iluminat ELIE 2009 se va desfasura in acest an intre 8-11 Aprilie la Palatul Parlamentului. Programul de vizitare al expozitiei este intre orele 10:00 si 18:00. Organizatorii expozitiei, DK Expo declara ca vor fi prezente noutati de la cele mai importante firme din domeniu. Sponsorii expozitiei sunt compania Elbi Electric ce va prezenta in cadrul targului produse apartinand marcilor Sylvania si Brilliant,  pe langa care se adauga firmele Brilux si Orion.

Sursa: www.elie.ro

 
02/03/2009 - Acest articol a fost citit de 3571 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 43 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELIE (ELECTRIC LIGHTING INTERNATIONAL EXHIBITION)"
Stirile anterioare
EFICIENTA ENERGETICA, o tema de discutie la ELIE
SISTEME DE ILUMINAT IN ROMANIA ANULUI 2009
Concursul de iluminat la ELIE
Calitatea sistemelor de iluminat si eficienta...
Cele mai moderne corpuri de iluminat la ELIE 2009
Stirile urmatoare
Initiativa nationala pentru un iluminat...
Saptamana aceasta incepe ELIE !!! Va asteptam !!!
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric