Reabilitarea complexului energetic Turceni


ghidelectric.ro
Miercuri, 28 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Reabilitarea complexului energetic Turceni


Acordul de imprumut intre Complexul Energetic Turceni si BERD pentru reabilitarea si modernizarea blocului energetic nr. 6, din cadrul Complexului Energetic Turceni a fost semnat marti

Complex energetic Turceni

A fost semnat acordul de imprumut pentru Complexul Turceni
Acordul de imprumut intre Complexul Energetic Turceni si BERD pentru reabilitarea si modernizarea blocului energetic nr. 6, din cadrul Complexului Energetic Turceni  a fost semnat marti de Louis Borgo, Bancher Senior, Grup Energie si Eugen Tunaru, directorul general al Complexului Turceni. La ceremonie au fost prezenti si ministrul Economiei, Adriean Videanu si directorul Grup Energie BERD, Riccardo Puliti.
Cele 170 milioane euro vor fi folosite pentru reabilitarea si modernizarea unei unitati de generare a energiei a complexului energetic Turceni. Imprumutul a fost suprasubscris, ceea ce va permite BERD si Complexului Energetic Turceni sa mareasca finantarea de la 150 milioane euro la 170 milioane euro. BERD va acorda 80 milioane euro, iar 70 milioane euro vor fi sindicalizate de la un grup de banci comerciale, din care fac parte Erste Bank, Societe Generale, UniCredit si Intesa Sanpaolo. Banca de Comert si Dezvoltare a Regiunii Marii Negre (BCDMN) va oferi un imprumut paralel de 20 milioane euro. Costurile suplimentare vor fi suportate complexul energetic Turceni. 
Dupa finalizarea lucrarilor, unitatea modernizata va fi printre centralele termice cu cel mai redus nivel de  emisii de carbon din Europa.

Sursa:  www.promptmedia.ro

 
27/07/2009 - Acest articol a fost citit de 3667 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 132 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie termica"
Stirile anterioare
ELCEN resusciteaza termocentrala din Fantanele
Eficienta energetica a cladirilor noi necesita...
Mai multe investitii in eficienta energetica si...
Programul de reabilitare termica a cladirilor...
Romania trebuie sa isi inchida centralele poluante
Stirile urmatoare
Retehnologizarea termocentralei Doicesti
Centrale termice fara datorii
Termocentrala la Isalnita
BEI ar putea cofinanta centrala electrica de la...
Investitii de 1 mld. euro pentru combustibil de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric