Centrale termice fara datorii


ghidelectric.ro
Marti, 30 Noiembrie 2021
Ne gasiti si pe:            

Centrale termice fara datorii


Unitatile care asigura alimentarea cu energie termica a populatiei vor fi scutite de datorii de jumatate de miliard de lei.

termocentrala

Populatia risca sa ramana fara caldura si apa calda la iarna, daca sistemul de termoficare nu va fi degrevat de arieratele cumulate in ultima perioada. Problemele din sectorul energiei termice, cauzate de tehnologia depasita, de costurile foarte mari si de pierderile imense, au adus sistemul la un pas de colaps, chiar in debutul sezonului rece. Pentru a evita sistarea alimentarii populatiei cu caldura si apa calda in aceasta iarna, Guvernul a inceput procedura de scutire a 26 de centrale electrotermice de datorii la stat in valoare totala de 536 de milioane de lei, printr-un proiect de Ordonanta de Urgenta elaborat de oficialii Ministerului Administratiei si Internelor, anunta Adevarul.

In ceea ce priveste intentia de reorganizare a productiei de electricitate in doua noi companii, care sa contina atat hidrocentrale, cat si termocentrale si mine de carbune, Ministerul Economiei a renuntat, cel putin pentru inceput, la ideea managementului privat. Dupa ce, saptamana trecuta, ministrul Adriean Videanu spunea ca managementul companiilor va fi privatizat, ieri, secretarul de stat Tudor Serban a precizat ca doar principiile de conducere vor fi private, iar viitorii directori vor fi Mihai David, actualul sef al Hidroelectrica, si Constantin Balasoiu, directorul general al complexului energetic Craiova.

Sursa: Adevarul 

 
18/09/2009 - Acest articol a fost citit de 2164 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 50 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie termica"
Stirile anterioare
Retehnologizarea termocentralei Doicesti
Reabilitarea complexului energetic Turceni
ELCEN resusciteaza termocentrala din Fantanele
Eficienta energetica a cladirilor noi necesita...
Mai multe investitii in eficienta energetica si...
Stirile urmatoare
Termocentrala la Isalnita
BEI ar putea cofinanta centrala electrica de la...
Investitii de 1 mld. euro pentru combustibil de...
Banii pentru plata restantelor la energie termica
Energie termica cu 18% mai scumpa fata de alte...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric