Premierul Ponta l-a demis pe vicepresedintele de la ANRE


ghidelectric.ro
Marti, 5 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Premierul Ponta l-a demis pe vicepresedintele de la ANRE


Premierul Victor Ponta l-a demis pe Petru Lificiu din functia de vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Energie, potrivit unei decizii publicate miercuri in Monitorul Oficial.

Petru Lificiu

Ponta a semnat marti decizia de revocare a fostului deputat PDL Petru Lificiu din functia de vicepresedinte al ANRE.
 
Premierul Victor Ponta a declarat joia trecuta, la Iasi, ca l-a eliberat din functie pe vicepresedintele ANRE din cauza declaratiilor facute de acesta referitoare la majorarea cu 5% a pretului energiei. “Ma deranjeaza declaratia unor oficiali referitoare la schimbarea pretului la electricitate. E o perioada dificila, iar modul de raportare al celor cu functii fata de oameni e important”, a spus premierul.
 
Petru Lificiu a declarat miercurea trecuta, în cadrul unei conferinte Finmedia, ca marirea pretului la energie electrica cu 5% la finalul lunii iunie 2012 nu va avea un impact major asupra facturii pe care o va plati consumatorul final. “O crestere cu 5% a pretului energiei la sfârsitul lunii nu înseamna nimic. Adica, înseamna sa nu uitam becul aprins în baie când plecam la serviciu”, a afirmat Lificiu.
 
Pretul reglementat al energiei electrice va fi majorat cu 5% pâna la sfârsitul lunii iunie 2012 pentru populatie si pentru consumatorii industriali, au declarat, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.
 
De asemenea, autoritatile române trebuie sa aplice calendarul eliminarii preturilor reglementate pentru consumatorii casnici începând din 2013, pâna în 2017.
 
În ceea ce priveste pretul gazelor naturale, acesta ar urma sa se majoreze din 2013, potrivit AGERPRES.

 

Sursa: Energielive.ro

 
07/06/2012 - Acest articol a fost citit de 1986 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 25 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie"
Stirile anterioare
Inspectarea termografica a instalatiilor...
E.ON investeste in modernizarea retelelor de...
Accesarea Fondurilor Structurale pentru...
Stirile urmatoare
Finantarea prin fonduri structurale a...
Romania participa la Power-Gen Europe ľ 2012
Care sunt costurile unei case ce produce energie
Hidroelectrica a solicitat intrarea in insolventa
Trenduri economice: Hidroelectrica
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric