Siemens construieste prima autostrada electrica din lume!


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Siemens construieste prima autostrada electrica din lume!


Pentru prima data in istorie, camioane electrice alimentate de cabluri aeriene, vor rula pe o autostrada din SUA, pentru a contribui la reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

e-autostrada Siemens

Siemens a primit unda verde de la autoritatile din California pentru a testa un nou concept, e-autostrada, in apropiere de porturile din Los Angeles si Long Beach.


Conglomeratul german de electrice si electronice a declarat ca va construi o sectiune din autostrada cu cabluri aeriene, care pot alimenta camioane special echipate, care vor functiona in acelasi mod ca si tramvaiele. Siemens lucreaza cu Volvo Trucks si brandul Mack pentru a dezvolta un vehicul de proiect, in timp ce producatorii locali de camioane vor oferi, de asemenea, vehicule pentru test.


Un test similar a fost lansat in apropiere de Berlin, in 2012, Siemens a construit o pista de test de 1.2 km acolo, pentru a incerca conceptul de e-autostrada.


Siemens a dezvoltat conceptul de e-autostrada in special pentru rutele de camione aglomerate si relativ scurte. Conceptul se potriveste cu cerintele din Los Angeles si Long Beach pentru o sectiune de autostrada, pe care circula aproximativ 35.000 de camioane in fiecare zi. O mare parte din aceste camioane transporta marfuri din porturi la centrele de transbordare feroviare aflate la 30 km distanta.


Orasele din zona, care se lupta cu greu cu poluarea, sunt in cautarea unei solutii care sa le permita sa stabileasca un "coridor cu emisii zero" pentru acest trafic.


Proiectul Siemens va începe in luna iulie 2015 si va dura un an. Patru camioane vor circula pe aceasta ruta, in timpul perioadei de testare. Aceste e-camioane vor avea un sistem de propulsie hibrid si inteligent de captare a curentului. Pe drumurile fara cabluri aeriene, acestea pot folosi un sistem de propulsie electric, care poate fi alimentat de la o varietate de surse de energie.

 
08/08/2014 - Acest articol a fost citit de 2952 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 5 (data de 47 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Comisia Europeana ar putea obliga Romania sa...
Japonezii propun incarcarea masinilor electrice...
Primul model hibrid de la Renault va sosi abia...
Alimentarea locuintei cu energie electrica de...
Ce poti face cu bateriile masinilor electrice?
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric