Primul model hibrid de la Renault va sosi abia in 2017


ghidelectric.ro
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Primul model hibrid de la Renault va sosi abia in 2017


Oficialii Renault au recunoscut ca prioritatea constructorului francez raman modelele electrice. Chiar si asa, un model hibrid va exista, dar nu mai devreme de 2017.

motoare electrice

Desi majoritatea constructorilor auto îsi concentreaza atentia asupra hibrizilor, mult mai bine digerati de publicul larg, Renault se încapatâneaza sa faca lucrurile invers. Francezii continua sa acorde o importanta deosebita modelelor electrice, preferând sa se concentreze în urmatoarea perioada doar asupra acestui tip de mobilitate.
 
Chiar si asa, oficialii brandului din Hexagon nu pot ramâne indiferenti la apetitul marelui public pentru modelele hibride. Prezenti în cadrul Congresului dedicat propulsoarelor diesel, sefii Renault au declarat ca nu vom vedea pe piata un hibrid cu logo-ul lor mai devreme de 2017.
 
Cu toate acestea, normele europene de poluare îi obliga sa îsi diversifice oferta si sa propuna solutii hibride. Nu este vorba despre ansambluri de propulsie complexe, ci de solutii simple si eficiente. Viitoarele modele hibride crescute în curtea Renault vor alatura propulsorului conventional, diesel sau benzina, un sistem start-stop, un motor electric extrem de compact, un pachet de baterii mic si un alternator similar celui de tip BAS (Belt Alternator Starter), montat deja pe unele modele General Motors. La toate acestea se va adauga un sistem de frânare regenerativa.
 
Renault a lasat sa se înteleaga ca acest tip de propulsie hibrida va fi aplicat modelelor din clasa mica, medie si compacta. Adevaratul hibrid, cu functionalitate extinsa va ramâne în curtea Nissan.

Sursa: Automarket.ro

 
14/06/2012 - Acest articol a fost citit de 2439 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 26 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Alimentarea locuintei cu energie electrica de...
Ce poti face cu bateriile masinilor electrice?
GM prezinta viitorul vehicul pentru orasele...
Panouri solare pe un depozit de piese auto Porsche
In 2013 vom aveam primele motoare electrice de...
Stirile urmatoare
Japonezii propun incarcarea masinilor electrice...
Comisia Europeana ar putea obliga Romania sa...
Siemens construieste prima autostrada electrica...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric