In 2013 vom aveam primele motoare electrice de la GM


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

In 2013 vom aveam primele motoare electrice de la GM


Constructorul auto si va extinde capacitatile de dezvoltare interna a autovehiculelor electrice, devenind primul mare producator de autovehicule din SUA care proiecteaza si construieste motoare electrice, investitia totala fiind de 246 milioane de dolari.

motoare electrice


GM va lansa primele motoare electrice in anul 2013, in cadrul autovehiculelor hibride cu tractiune pe puntea spate si tehnologie "two-mode", scrie Wall-street.

"Inovatia constituita de motorul electric a sustinut prima etapa de crestere a industriei auto cu un secol in urma, prin intermediul de marorului electric, care a eliminat necesitatea utilizarii unei manivele si a revolutionat deplasarea cu autovehiculul pentru client. Credem ca procesul de electrificare a autovehiculelor contemporane va fi la fel de revolutionar", a spus Tom Stephens, vicepresedintele GM, Global Product Operations.

Autovehiculele electrice sunt propulsate exclusiv de motoare electrice, in timp ce autovehiculele hibride utilizeaza si un motor cu ardere interna pentru propulsie, potrivit Wall-street.

Sistemul hibrid "two-mode" cu tractiune pe puntea spate va utiliza doua motoare cu design unic si un motor cu ardere interna pentru a reduce si mai mult consumul de carburant in comparatie cu cel al actualei tehnologii hibride "two-mode" incluse in dotarea camionetelor si SUV-urile dezvoltate de GM.

In luna august a anului trecut, GM a fost desemnata de catre Departamentul pentru energie al SUA sa primeasca o subventie de 105 milioane de dolari pentru constructia in SUA a unor unitati de productie pentru motoare electrice si componentele aferente de propulsie electrica, scrie Wall-street.

Sursa: Wall-street

 
04/02/2010 - Acest articol a fost citit de 4109 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 127 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Investitie de 246 milioane de dolari in motoare...
Top constructori auto care vor produce masini...
Tot mai multe pompe de incarcare pentru...
Mercedes cu motor electric
Cataraman cu propulsie electrica pentru Delta...
Stirile urmatoare
Panouri solare pe un depozit de piese auto Porsche
GM prezinta viitorul vehicul pentru orasele...
Ce poti face cu bateriile masinilor electrice?
Alimentarea locuintei cu energie electrica de...
Primul model hibrid de la Renault va sosi abia...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric