Renovari generatoare electrice


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Renovari generatoare electrice


Alstom a semnat un contract cadru cu EdF pentru renovarea generatoarelor din centralele nucleare electrice

ALSTOM a semnat cu « Electricite de France - EdF» un contract cadru pentru renovarea generatoarelor de 900 MW si 1300 MW din centralele nucleare ale companiei. Contractul se intinde pe o perioada de 10 ani si va atinge o valoare de peste 140 milioane euro.

Prin unitatile sale din La Courneuve si Belfort (Franta), cu experienta semnificativa in domeniul partii conventionale a centralelor nucleare, Alstom va asigura gestiunea completa a proiectului, care cuprinde studiile de conceptie, executia subansamblelor si lucrarile pe santier. Primele lucrari la generatoare sunt prevazute in 2010 in cadrul centralelor nucleare de la Belleville si Chooz.

Alstom este un partener traditional al EdF fiind  furnizorul  intregului parc de grupuri turbo-generatoare din cadrul centralelor sale nucleare. Pentru a-si asigura pe termen lung productia nucleara, EdF a facut apel la Alstom in vederea renovarii echipamentelor sale. Parcul nuclear al EdF consta din 58 de reactoare nucleare, in 19 locatii diferite, cu capacitati unitare cuprinse  intre 900 si 1500 MW.

Alstom dezvolta solutii inovatoare pentru  a raspunde solicitarilor calitative si de performanta ale clientilor sai.

Generatoarele reabilitate vor beneficia de tehnologii de ultima generatie, cum ar fi utilizatea noului tip de bare stator din otel inoxidabil. Aceasta solutie inovatoare permite eliminarea inconvenientelor legate de utilizarea cuprului, simplifica intretinerea si imbunatateste disponibilitatea grupurilor.

“Prin acest nou contract, EdF isi reafirma increderea in grupul Alstom, recunoscand competentele si expertiza Grupului in domeniul nuclear”, a declarat Marcel Mueller, Senior Vice President pentru Europa si Africa in cadrul Alstom Power Service.

Sursa: Agentia Independenta de presa Amos News
 
29/10/2008 - Acest articol a fost citit de 2902 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 71 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Afaceri"
Stirile anterioare
Finantari pentru transport, mediu si...
Fuziuni pe piata de electricitate americana
Panouri LED Vs Banner publicitar
Noua Companie Energetica in cifre de afaceri
Vanzari microhidrocentrale Hidroelectrica
Stirile urmatoare
Sprijin financiar de pana la 200.000 de euro...
Metrorex va cumpara electricitate de 3,47...
Emerson, leaderul american de motoare...
Echipamente Electrice de la Electroputere Craiova?
Concernul ACE Fujikura in Romania
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric