Autovehicule electrice General Motors


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Autovehicule electrice General Motors


GM infiinteaza o noua organizatie de inginerie auto pentru autovehicule hibride, autovehicule electrice cu autonomie extinsa si baterii electrice

Automobile electrice In incercarea de a face urmatorul pas pentru a introduce mai rapid autovehiculele cu functionare pe baza de energie electrica intr-un proces de dezvoltare de masa, General Motors a infiintat o noua organizatie de inginerie, dedicata in mod special implementarii tehnologiilor pentru autovehiculele hibride, autovehiculele electrice cu autonomie extinsa (E-REV) si a tehnologiilor avansate pentru baterii.

Echipa va fi condusa la nivel mondial de catre Rober Kruse, director executiv al departamentului de inginerie auto pentru autovehicule hibride, autovehicule electrice si baterii. In America de Nord, echipa va avea sedii in Warren si Milford, Michigan. In Europa, echipa va avea sediul in Mainz-Kastel, Germania, iar in zona Asia-Pacific, aceasta va avea sediul in Shanghai, China.

„Viitorul transportului auto se bazeaza pe electrificarea autovehiculelor noastre" a declarat Jim Queen, vice presedintele departamentului Inginerie globala din cadrul grupului GM.

„Avand formata o echipa de ingineri care se concentreaza pe stabilirea aspectelor tehnice ale autovehiculelor hibride si E-REV, putem accelera aceste programe si le putem lansa in productie rapid si eficient."

Cea mai noua echipa de ingineri auto GM va dezvolta autovehicule utilizand o gama larga de sisteme de propulsie, inclusiv hibride pe gaz si energie electrica sau arhitectura inovativa E-Flex de la GM.

Autovehiculele care vor fi proiectate de catre aceasta echipa includ autovehiculele E-REV de serie, bazate pe arhitectura E-Flex; Chevrolet Tahoe si Silverado 2 Mode; Chevrolet Malibu Hybrid; Saturn Vue 2 Mode Plug-in; Saturn Vue si Aura Hybrid; GMC Yukon si Sierra 2 Mode; si Cadillac Escalade 2 Mode.

Echipa va sustine, de asemenea, initiativele CO2 ale GM din Europa, autovehiculul Buick LaCrosse Eco-Hybrid in China si multe altele, pe masura ce autovehicule hibride si cu propulsie electrica inca neanuntate vor fi proiectate de catre aceasta organizatie. 

Sursa: Astra Forum
 
27/03/2008 - Acest articol a fost citit de 5196 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 115 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Golf TDI Hybrid
Pininfarina Sintesi
Rinspeed sQuba
Autobuze hibride hidrogen-electrice
Automobile electrice Renault
Stirile urmatoare
Retele electrice de alimentare vehicule
Tendinte pe piata masinilor electrice
Avantaje financiare pentru automobile electrice...
Masini electrice pentru piata americana
Ford Escape Hybrid
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric