Retele electrice de alimentare vehicule


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Retele electrice de alimentare vehicule


Un grup de companii va realiza un sistem de alimentare a masinilor electrice in Europa si SUA

retele electrice Israel Corp, Vantage Point Venture Partners, dar si fostul presedinte al Bancii Mondiale, James Wolfensohn, si magnatul Edgar Bronfman, din domeniul bauturilor spirtoase, vor investi 200 milioane de dolari intr-o retea la nivel mondial de alimentare cu energie a automobilelor cu motoare electrice.

Planul de reinventare a industriei auto prin intermediul modelelor cu motoare electrice alimentate de baterii a fost pus la punct de Shai Agassi, fost candidat la postul de director general al companiei de software SAP.

Shai Agassi nu vrea insa sa produca masini, ci sa creeze o infrastructura de statii de alimentare a bateriilor in Statele Unite, Europa si statele in curs de dezvoltare. Vanzarile realizate prin intermediul noului sistem, numit Better Place, vor fi realizate pe baza de abonament iar costurile asociate vehiculelor vor fi acoperite prin leasing si credite.

"Sistemul este similar cu cel folosit in domeniul telefoniei mobile. Daca priviti Tesla ca pe iPhone, noi suntem AT&T", a declarat Agassi.

Agassi a declarat ca vehiculele prototip vor fi testate la inceputul anului 2008, iar compania va incepe vanzarile si operatiunile de service in decurs de doi ani. El a adaugat ca doreste sa obtina sprijin din partea guvernelor si a producatorilor de automobile.

Sistemul ar putea atrage un interes mai mare in Europa, unde pretul benzinei este aproape de doua ori mai mare decat in Statele Unite. Agassi a fondat, in 1992, compania de software TopTier, in Israel, pe care ulterior a transferat-o in Californa. TopTier a fost preluata, in 2001, de compania germana SAP.

Sursa: AutoMarket - www.automarket.ro
Informatii furnizate prin amabilitatea AutoMarket
 
27/03/2008 - Acest articol a fost citit de 3737 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 56 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Autovehicule electrice General Motors
Golf TDI Hybrid
Pininfarina Sintesi
Rinspeed sQuba
Autobuze hibride hidrogen-electrice
Stirile urmatoare
Tendinte pe piata masinilor electrice
Avantaje financiare pentru automobile electrice...
Masini electrice pentru piata americana
Ford Escape Hybrid
BMW X6 electric in Romania
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric