BMW X6 electric in Romania


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

BMW X6 electric in Romania


BMW aduce in Romania, in 2009, modelul X6 echipat cu un motor pe benzina si doua electrice

Motorizare electrica BMW BMW va lansa in Romania, in 2009, modelul X6 echipat cu un motor pe benzina, ajutat de doua motoare electrice, al carui consum de carburant va fi cu 20% mai scazut fata de versiunea exclusiv pe benzina, a declarat responsabilul de comunicare in cadrul BMW, Agnes Weiss-Tar.

"BMW X6 ActiveHybrid este o continuare a programului EfficientDynamics al grupului. Aceasta inglobeaza tehnologii si setari ale masinii care ii permit obtinerea unui consum mai scazut de carburant si emisii reduse. (...) Modelul X6 hibrid va fi lansat in 2009, an in care va fi disponibil si pe piata romaneasca", a spus Weis-Tar, fara a preciza o perioada mai exacta.

Reprezentantul BMW a adaugat ca grupul german, la fel ca si alti producatori din sectorul auto, trebuie sa investeasca in cercetare pentru noi tehnologii, avand in vedere noile reglementari ale Comisiei Europene (CE) privind reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

BMV X6"Prin EfficientDynamics am reusit sa aducem 24 de modele sub pragul de 140 de grame de dioxid de carbon pe kilometru, insa restrictiile sunt mai severe", a spus Agnes Weiss-Tar.

CE solicita ca automobilele noi care vor fi comercializate in Europa din 2012 sa nu emita mai mult de 120 de grame de dioxid de carbon pe kilometru, comparativ cu 160 de grame in prezent. Acest obiectiv este parte a unui plan mai amplu al CE care vizeaza reducerea cu 20% a emisiilor de gaze cu efect de sera, pana in 2020, in raport cu anul 1990 si de a spori pana la 20% ponderea energiilor regenerabile.

Sistemul ActiveHybrid al BMW presupune dotarea masinii cu un motor pe benzina, precum si cu alte doua motoare electrice.

Unul dintre acestea din urma functioneaza pe post de generator pentru a incarca bateria ori pentru a furniza energie celuilalt motor electric.

Al doilea motor electric transforma energia electrica primita de la primul motor ori de la baterie in energie mecanica, pentru a ajuta motorul pe benzina.

BMW Group intentioneaza sa vanda in acest an, in Europa, 700.000 de automobile BMW cu emisii reduse de dioxid de carbon, ceea ce reprezinta peste 80% din vanzarile totale ale marcii pe continent.
 
09/04/2008 - Acest articol a fost citit de 6513 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 218 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Ford Escape Hybrid
Masini electrice pentru piata americana
Avantaje financiare pentru automobile electrice...
Tendinte pe piata masinilor electrice
Retele electrice de alimentare vehicule
Stirile urmatoare
Automobile electrice Audi
Automobile electrice Subaru
Programul Renault-Nissan Better Place pentru...
Masini electrice in serie
Motorul electric catiga teren in autovehiculele...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric