Programul Renault-Nissan Better Place pentru inceperea productiei de serie a unor masini propulsate electric


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Programul Renault-Nissan Better Place pentru inceperea productiei de serie a unor masini propulsate electric


Renault si Nissan iau in calcul un sistem de inchiriere pentru bateriile masinilor electrice

Acumulatori auto Inginerii de la Renault si Nissan iau in calcul implementarea unui sistem de inchiriere pentru bateriile folosite de masinile electrice pe care urmeaza sa le lanseze dupa 2010, avand ca scop amortizarea costurilor pentru clientii care vor cumpara un astfel de automobil.

Potrivit site-ului motorauthority.com, alianta Renault-Nissan, care functioneaza la nivel mondial sub conducerea brazilianului Carlos Ghosn, planuieste lansarea de automobile electrice, dupa 2010, care sa fie comercializate la nivel mondial.

Aceste automobile vor fi destinate soferilor care merg in traficul aglomerat din orase.

Renault si Nissan au incheiat, la sfarsitul lunii ianuarie, un acord pentru inceperea productiei de serie a unor masini propulsate electric, destinate pietei din Israel, in cadrul unui proiect de dezvoltare a unor surse alternative de energie, controlat de companii israeliene.

Numele programului este Better Place si este condus de fostul director al SAP Shai Agassi.

Proiectul va include, printre altele, dezvoltarea unei retele de centre de reincarcare a bateriilor electrice ale masinilor.

O companie mixta formata de Nissan si grupul japonez NEC a creat deja o baterie pentru vehicule electrice, pe care o va produce in serie.

Producatorul japonez Nissan va lansa un automobil electric produs in masa in 2010.


Automobil electric Zoom - RenaultCele mai importante piete pentru aceasta masina vor fi Italia, Elvetia si Marea Britanie, potrivit unui anunt recent al companiei.

Primul vehicul electric al marcii Renault ar putea fi lansat in 2012, potrivit revistei britanice AutoExpress, care il citeaza pe directorul responsabil cu planificarea produselor in cadrul Renault, Patrick Pelata.

El a spus ca automobilul electric al Renault va avea dimensiunile modelului Twingo (masina de clasa mica) si va fi disponibil cu doua seturi de baterii, unul pentru calatorii pe distante scurte si altul pentru drumuri mai lungi.

Renault a prezentat in 1992 un automobil electric sub forma de concept, denumit Zoom, care avea un motor electric de 45 de kilowati (61 Cai Putere).

Sursa: financiarul
 
13/05/2008 - Acest articol a fost citit de 5484 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 478 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Automobile electrice Subaru
Automobile electrice Audi
BMW X6 electric in Romania
Ford Escape Hybrid
Masini electrice pentru piata americana
Stirile urmatoare
Masini electrice in serie
Motorul electric catiga teren in autovehiculele...
Masini electrice Mitsubishi-Peugeot
Autoturisme electrice Honda
Transport electric in Arad
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric