Autoturisme electrice Honda


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Autoturisme electrice Honda


Honda produce modelul zero emisii de noxe FCX Clarity

Motoare electrice Constructorul japonez de automobile Honda a lansat productia comerciala a noului sau model ecologic, care foloseste baterii cu hidrogen. FCX Clarity este prezentat drept vehiculul cu ”zero emisii” de noxe.

In acelasi timp, compania Mitsubishi a anuntat ca se va alia cu PSA Peugeot Citroën pentru fabricarea de masini electrice.

FCX Clarity, o berlina cu patru locuri, de talie medie si care functioneaza pe baza de hidrogen si electricitate, nu emite decat vapori de apa si niciun gaz considerat drept responsabil de incalzirea climatica. Honda afirma ca vehiculul sau este de doua ori mai econom la carburant decat o masina hibrid benzina-electricitate si de trei ori comparativ cu un model traditional pe benzina.
...

Masina viitorului

In acest context, patronul altui mare fabricant de automobile, germanul Wolkswagen, Martin Winterkorn, a declarat ca, in conditiile in care pretul la petrol si produse derivate ajunge la cote inimaginabile, viitorul apartine masinilor electrice.

”In urmatorii ani nu vom renunta la motoarele pe benzina si diesel, dar viitorul apartine cu siguranta automobilelor electrice”, a spus intreprinzatorul german intr-un interviu acordat tabloidului ”Bild-Zeitung”.

”Scopul meu este de a produce un Golf care consuma intre trei si patru litri la 100 de kilometri”, fata de 4,3 cat inghite, in prezent, versiunea cea mai ecologica a modelului-far al constructorului.

Pe acest fundal, compania Mitsubishi a anuntat ca se va alia cu PSA Peugeot Citroën pentru productia de vehicule electrice.

Printre altele, colaborarea dintre cele doua societati prevede furnizarea de catre grupul nipon a tehnologiei capabile sa evite supraincalzirea bateriilor.

De asemenea, Mitsubishi va pune la dispozitia partenerului sau baterii litium-ion, a caror durata este considerata un factor-cheie pentru cresterea autonomiei de circulatie a automobilelor electrice.

Fabricantul nipon apare ca element de varf in acest domeniu.

Un purtator de cuvant al Mitsubishi a explicat, de altfel, ca grupul examineaza performantele mai multor posibili parteneri din diferite domenii.

PSA si Mitsubishi lucreaza deja impreuna in Europa, dar si in Rusia, unde detin o intreprindere mixta.

Sursa: Financiarul.COM
 
17/06/2008 - Acest articol a fost citit de 10447 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 304 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Masini electrice Mitsubishi-Peugeot
Motorul electric catiga teren in autovehiculele...
Masini electrice in serie
Programul Renault-Nissan Better Place pentru...
Automobile electrice Subaru
Stirile urmatoare
Transport electric in Arad
Mercedes-Benz cu motor electric
Sistemul European de Management al traficului...
Noul sistem hibrid al Volkswagen Golf 6
Automobile electrice Nissan
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric