Transport electric in Arad


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Transport electric in Arad


In municipiul Arad au inceput probele tehnice la liniile de tramvai modernizate in cadrul Proiectului BERD, pe tronsonul UTA - Fat Frumos

Linii electrice tramvai Lucrarile au avut in vedere refacerea infrastructurii caii de rulare, cu inlocuirea sinelor si traverselor, modernizarea retelei de contact, a statiilor de calatori, a sistemului de semaforizare si reabilitarea carosabilului.

Solutiile tehnice de proiectare, tehnologia de executie si materialele folosite pentru aceasta lucrare sunt cele mai moderne din domeniu, oferind maximum de confort si siguranta in circulatia tramvaielor.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a declarat ca prin realizarea intregului Proiect BERD (valoarea investisiei este de 39 milioane euro, din care 30 milioane este un credit de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare), municipiul Arad va beneficia de infrastructura moderna de transport public pe traseul Fat-Frumos - Piata Romana.

Aceasta va creste calitatea transportului public atat din punct de vedere al confortului si sigurantei calatorilor cit si a reducerii cu aproximativ 30% a duratei de deplasare pe acest traseu foarte solicitat.

Odata cu incheierea lucrarilor de modernizare a liniilor de tramvai pe acest tronson de 1,7 km se verifica planeitatea liniilor, elementele geometrice in aliniament si in curbe, suprainaltarea in curbe, gabaritul in zona statiilor, statiilor elementele geometrice prescrise de proiectant la firul de contact, liniile in zona trecerilor la nivel.

Compania de Transport Public detine mai multe tipuri de vagoane de tramvai, iar probele se vor face cu fiecare tip de vagon.

In aceasta toamna (septembrie-octombrie), dupa incheierea perioadei de rodaj a caii de rulare, se va trece la inierbarea zonei liniilor de tramvai pe acest traseu. Solutia amenajarii cu gazon, o premiera in Romania, a fost aleasa de proiectanti pe considerente de protectia mediului.

In urmatoarele 3 luni, lucrarile la proiectul BERD se vor concetra in zona Podgoria, pentru a moderniza nodul de circulatie a tramvaielor. Gheorghe Falca a declarat ca aceasta lucrare se va efectua pe perioada vacantei scolare, cand nivelul traficului rutier in oras si numarul calatorilor cu tramvaiele este mai redus, data fiind amploarea lucrarilor si restrictiile de trafic care se vor impune in zona.

Sursa: Agentia Independenta de presa Amos News
 
19/06/2008 - Acest articol a fost citit de 3434 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 97 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Autoturisme electrice Honda
Masini electrice Mitsubishi-Peugeot
Motorul electric catiga teren in autovehiculele...
Masini electrice in serie
Programul Renault-Nissan Better Place pentru...
Stirile urmatoare
Mercedes-Benz cu motor electric
Sistemul European de Management al traficului...
Noul sistem hibrid al Volkswagen Golf 6
Automobile electrice Nissan
British International Motor Show dominat de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric