Mercedes-Benz cu motor electric


ghidelectric.ro
Luni, 6 Decembrie 2021
Ne gasiti si pe:            

Mercedes-Benz cu motor electric


Constructorul german de automobile Daimler intentioneaza sa lanseze, in anul 2010, un model Mercedes-Benz propulsat de un motor electric

Constructorul german de automobile Daimler intentioneaza sa lanseze, in anul 2010, un model Mercedes-Benz propulsat de un motor electric, a declarat presedintele grupului, Dieter Zetsche, pentru publicatia Frankfurter Allgemeine Zeitung.

"Avem in plan un model electric de Smart pentru 2010, precum si un vehicul (electric) Mercedes in acelasi an", a afirmat Zetsche pentru cotidianul german.

Daimler detine in prezent, la Londra, un parc auto de 100 de automobile Smart, din prima generatie, propulsate electric.

Spre deosebire de grupul american General Motors, care a promis ca va lansa modelul propulsat electric Chevrolet Volt in 2010 la un pret de circa 30.000 de dolari pe unitate, oficialul Daimler a spus ca pretul modelelor electrice Smart si Mercedes nu a fost inca stabilit.

"Pretul depinde de baterii, daca le vindem impreuna cu masinile sau le oferim spre inchiriere. Dorinta de a plati mai mult este limitata", a spus el, adaugand ca grupul ia in considerare optiunea de a-si construi propriile motoare electrice.

Daimler cheltuieste in prezent circa jumatate din bugetul alocat pentru cercetare/dezvoltare pentru sasiuri, motoare si reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Compania discuta in prezent cu fostul director al companiei SAP, Shai Agassi, despre planul acestuia de a crea o infrastructura la nivelul pietei de larg consum pentru automobilele electrice.


 

Sursa: Financiarul.COM
 
23/06/2008 - Acest articol a fost citit de 3018 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 78 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Transport electric in Arad
Autoturisme electrice Honda
Masini electrice Mitsubishi-Peugeot
Motorul electric catiga teren in autovehiculele...
Masini electrice in serie
Stirile urmatoare
Sistemul European de Management al traficului...
Noul sistem hibrid al Volkswagen Golf 6
Automobile electrice Nissan
British International Motor Show dominat de...
Submarinul electric Delfinul
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric