Mercedes-Benz cu motor electric


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Mercedes-Benz cu motor electric


Constructorul german de automobile Daimler intentioneaza sa lanseze, in anul 2010, un model Mercedes-Benz propulsat de un motor electric

Constructorul german de automobile Daimler intentioneaza sa lanseze, in anul 2010, un model Mercedes-Benz propulsat de un motor electric, a declarat presedintele grupului, Dieter Zetsche, pentru publicatia Frankfurter Allgemeine Zeitung.

"Avem in plan un model electric de Smart pentru 2010, precum si un vehicul (electric) Mercedes in acelasi an", a afirmat Zetsche pentru cotidianul german.

Daimler detine in prezent, la Londra, un parc auto de 100 de automobile Smart, din prima generatie, propulsate electric.

Spre deosebire de grupul american General Motors, care a promis ca va lansa modelul propulsat electric Chevrolet Volt in 2010 la un pret de circa 30.000 de dolari pe unitate, oficialul Daimler a spus ca pretul modelelor electrice Smart si Mercedes nu a fost inca stabilit.

"Pretul depinde de baterii, daca le vindem impreuna cu masinile sau le oferim spre inchiriere. Dorinta de a plati mai mult este limitata", a spus el, adaugand ca grupul ia in considerare optiunea de a-si construi propriile motoare electrice.

Daimler cheltuieste in prezent circa jumatate din bugetul alocat pentru cercetare/dezvoltare pentru sasiuri, motoare si reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Compania discuta in prezent cu fostul director al companiei SAP, Shai Agassi, despre planul acestuia de a crea o infrastructura la nivelul pietei de larg consum pentru automobilele electrice.


 

Sursa: Financiarul.COM
 
23/06/2008 - Acest articol a fost citit de 3356 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 78 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Vehicule electrice"
Stirile anterioare
Transport electric in Arad
Autoturisme electrice Honda
Masini electrice Mitsubishi-Peugeot
Motorul electric catiga teren in autovehiculele...
Masini electrice in serie
Stirile urmatoare
Sistemul European de Management al traficului...
Noul sistem hibrid al Volkswagen Golf 6
Automobile electrice Nissan
British International Motor Show dominat de...
Submarinul electric Delfinul
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric