Cifra de afaceri a comertului cu amanuntul a scazut in noiembrie


ghidelectric.ro
Joi, 30 Iunie 2022
Ne gasiti si pe:            

Cifra de afaceri a comertului cu amanuntul a scazut in noiembrie


In luna noiembrie 2008, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) a scazut fata de luna precedenta cu 2,4%

euro

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul a crescut cu 2,8%. In perioada 1.I. – 30.XI.2008 comparativ cu perioada 1.I. – 30.XI.2007 s-a inregistrat o crestere a volumului cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) cu 14,3%.
Noiembrie 2008 comparativ cu octombrie 2008 - Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) in luna noiembrie 2008, comparativ cu luna precedenta, a scazut pe ansamblu cu 2,4%. Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in luna noiembrie 2008, comparativ cu luna precedenta, a crescut cu 14,8%. In ceea ce priveste serviciile de piata pentru populatie, in luna noiembrie 2008 fata de luna precedenta, volumul cifrei de afaceri a scazut cu 10,5%.
Noiembrie 2008 comparativ cu noiembrie 2007 - Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete) in luna noiembrie 2008, comparativ cu luna noiembrie 2007 a crescut cu 2,8%, crestere sustinuta de vanzarea de produse alimentare, bauturi si tutun (+8,0%). Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule a inregistrat pe total o scadere cu 11,3% sustinuta de comertul cu autovehicule, motociclete, piese si accesorii aferente, intretinerea si repararea autovehiculelor
(-19,9%). In luna noiembrie 2008, cifra de afaceri din activitatea de servicii de piata pentru populatie a fost cu 11,9% mai mica comparativ cu luna noiembrie 2007.
Perioada 1.I. – 30.XI.2008 comparativ cu perioada 1.I. – 30.XI.2007 - In perioada 1.I. – 30.XI.2008 comparativ cu perioada 1.I. – 30.XI.2007, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), a crescut cu 14,3%. Cresterea provine atat din vanzarea de produse nealimentare (+16,2%) cat si din vanzarea de produse alimentare, bauturi si tutun (+12,1%). In perioada 1.I. – 30.XI.2008 comparativ cu perioada 1.I. – 30.XI.2007, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule, a crescut cu 19,2%. Volumul cifrei de afaceri la comertul cu autovehicule, motociclete, piese si accesorii aferente, intretinerea si repararea autovehiculelor a crescut cu 22,7%, iar la comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule cu 14,0%. In ceea ce priveste serviciile de piata pentru populatie, volumul cifrei de afaceri a crescut cu 1,7%.
Sursa: www.PROMPTMEDIA.ro

 

 

 
14/01/2009 - Acest articol a fost citit de 1944 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 54 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Statistici"
Stirile anterioare
Lucrarile de constructii a crescut cu 13,4% in...
Centrale solare in Romania
Cifra de afaceri in industrie creste in continuare
Industria energiei electrice inregistreaza...
Romanii vor energia nucleara
Stirile urmatoare
Productia industriala a scazut cu 11% in noiembrie
Romania si Letonia, singurele state din UE in...
Expertii BERD prevad o crestere economica de...
Consumul cu iluminatul public din Romania a...
Producatorul de motoare electrice,...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | bookzone | www ezera ro | komsitravel ro | www criando ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric