Un nou motor electric de la Mercedes-Benz


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Un nou motor electric de la Mercedes-Benz


Producatorul auto german Mercedes se pregateste sa lanseze o varianta hibrid a modelului S-Class, dar nu va avea prea curand in portofoliu vreo versiune electrica, scrie portalul ecofriend.org.

motor electric

Hibridului pe patru roti ii vor fi aduse imbunatatiri in privinta aerodinamicii, lucru ce ii va permite sa ajunga la o eficienta cuprinsa intre 80 si 100 de grame de dioxid de carbon la fiecare kilometru parcurs si un consum de 3,2 litri/100 km. Constructorii Mercedes-Benz au exclus varianta lansarii unui model electric 100%, pe motiv ca tehnologia nu este destul de avansata pentru a oferi clientilor nivelul de “confort, siguranta si spatiu” al celorlalte modele, scrie Financiarul.

Potrivit site-ului Mercedes Benz Romania, pentru Clasa S a producatorului auto german sunt disponibile, in prezent, sase modele denumite BlueEfficiency, echipate cu tehnologii prietenoase cu mediul si au implementate pachete speciale de masuri. Tehnologia ecologica Hybrid combina puterea unui motor pe benzina eficient cu forta unui motor electric.

O baterie litiu-ion puternica si cu greutate redusa furnizeaza energie motorului electric cu cuplu ridicat. In modul de combustie, motorul electric functioneaza ca generator, recuperand de asemenea energia. Atunci cand pedala de frana este actionata, energia de franare reincarca bateria litiu-ion prin intermediul sistemului de franare regenerativ. Datorita tehnologiei revolutionare Hybrid si post-tratamentului gazelor de esapament, nivelurile de emisii sunt inferioare celor mai stricte standarde de emisii din lume, scrie Financiarul.


Sursa: Financiarul

 
05/01/2010 - Acest articol a fost citit de 2888 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 63 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cercetari electrice"
Stirile anterioare
Vom avea becuri aprinse de lumina spatiala
Automatizari industriale pentru recuperare a...
Solutia completa pentru aplicatii in spitale...
Bec alimentat cu energie electrica transmisa...
Noi aliaje metalice cu memorie a formei,...
Stirile urmatoare
In cel mult trei ani, becul lui Edison ar putea...
Ion Lungu: In energie, ar trebui sa nu se mai...
Ce trebuie sa stiti despre becurile cu halogen
Ministerul Economiei vrea sa infiinteze un...
Tipuri de motoare electrice
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric