Electrica doreste afaceri de 5 mld. lei in 2010


ghidelectric.ro
Vineri, 29 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electrica doreste afaceri de 5 mld. lei in 2010


Cifra de afaceri si profitul brut ale furnizorului si distribuitorului de energie electrica Electrica SA au scazut anul trecut cu 35%, la 4,9 miliarde lei, si respectiv cu 33%, la 1 miliard lei.

energie

In 2008, rezultatul brut realizat a fost de circa 1,5 miliarde lei, iar cifra de afaceri de 7,6 miliarde lei, scrie Wall-street.

"Rezultatele financiare din 2008 au fost influentate de fondurile obtinute in urma finalizarii procesului de privatizare a Filialei de Distributie si Furnizare Muntenia Sud", spun reprezentantii Electrica, citati de NewsIn.

De asemenea, potrivit acestora, rezultatul brut preliminat a se realiza in 2010, la nivelul grupului Electrica (Aparat Central si cele sapte filiale: trei de furnizare, trei de distributie si o filiala de intretinere si servicii energetice), este de aproximativ 0,1 miliarde lei, iar cifra de afaceri de circa 5 miliarde lei, informeaza Wall-street.

Electrica SA si-a propus pentru 2010 investitii de circa 100 milioane euro, in reteaua electrica a celor trei filiale, Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Sud si Electrica Transilvania Nord, precum si in productia de electricitate din surse eoliene.

Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, compania deserveste aproximativ 5 milioane clienti. Actionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.


Sursa: Wall-street

 
08/02/2010 - Acest articol a fost citit de 2062 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 21 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Divergente provocate de o factura la curent
Italienii de la Enel n-au investit nimic, iar...
Schneider Electric si Alstom isi fac un fond de...
Nuclearelectrica si General Electric vor semna...
Principalii jucatori din piata de energie,...
Stirile urmatoare
Profit la jumatate pentru CEN Turceni
Franta doreste sa participe la constructia...
Cat castiga directorii companiilor din energie...
Conducerea Nuclearelectrica si Videanu se...
S-a dat startul la 14 proiecte energetice
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric