S-a dat startul la 14 proiecte energetice


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

S-a dat startul la 14 proiecte energetice


Ministerul Economiei Comertului si Mediului de Afaceri a semnat contractele de finantare pentru cele 14 proiecte aprobate in cadrul cererilor din Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", proiecte in valoare totala de 612 mil

centrala solara

"Cele 14 proiecte au o valoare totala de aproape 612 milioane lei, din care finantarea nerambursabila aprobata este de circa 261 milioane lei. Puterea instalata aferenta acestor proiecte este de aproximativ 50,2 MWe putere electrica si aproape 35 MWt putere termica", potrivit unui comunicat, citat de NewsIn.

Proiectele urmaresc valorificarea resurselor de energie pentru producerea de energie verde si vizeaza reabilitarea si retehnologizarea unor microhidrocentrale, construirea unor centrale de productie prin cogenerare, parcuri eoliene, asigurarea sustenabilitatii energetice din surse alternative in institutii publice, potrivit Wall-street.

Proiectele sunt aferente operatiunii 4.2 "Sprijinirea investitiilor in modernizarea si realizarea de noi capacitati de producere de energie electrica si termica, prin valorificarea resurselor energetice regenerabile: a biomasei, a resurselor hidroenergetice (in unitati cu putere instalata mai mica sau egala cu 10MW), solare, eoliene, a biocombustibilului, a resurselor geotermale si a altor resurse regenerabile de energie" din Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", scrie Wall-street.


Sursa: Wall-street

 
25/02/2010 - Acest articol a fost citit de 3018 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 83 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Conducerea Nuclearelectrica si Videanu se...
Cat castiga directorii companiilor din energie...
Franta doreste sa participe la constructia...
Profit la jumatate pentru CEN Turceni
Electrica doreste afaceri de 5 mld. lei in 2010
Stirile urmatoare
Iberdrola poate sa vanda energie pe plan local
Electromagnetica intentioneaza sa construiasca...
Siemens va conecta termocentrala Petrom de la...
ABB investeste 1 mld. de dolari intr-un software
ANRE, bastionul risipei
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric