Electromagnetica intentioneaza sa construiasca o microhidrocentrala


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electromagnetica intentioneaza sa construiasca o microhidrocentrala


Electromagnetica Bucuresti (ELMA) intentioneaza sa investeasca in acest an 10 milioane de euro in constructia unei microhidrocentrale si modernizarea unei alte unitati de productie a energiei electrice in bazinul hidrografic Brodina din judetul Suceava.

centrale hidroelectrice

"In general pentru acest an investitiile sunt de circa zece milioane de euro si sunt vizate constructia unei microhidrocentrale si modernizarea alteia din bazinul hidrografic Brodina. Cea mai mare parte din fondurile necesare pentru investitii vor proveni din profitul realizat de societate anul trecut, in jur de sase milioane de euro, iar restul urmeaza sa vedem cum ii vom obtine. Societatea poate sa genereze lichiditati din activitate, dar am putea apela si la contractarea unor credite de la banci", a declarat marti Teodor Buzatu, membru in Consiliul de Administratie al Electromagnetica, din partea actionarului minoritar SIF Oltenia (SIF5), potrivit Green-report.

Planul de investitii pentru acest an a fost aprobat de actionarii Electromagnetica in AGA de joi. Suma estimata a investitiilor este cu 30% peste valoarea bugetata anul trecut, de 7,7 milioane euro.

Compania a incheiat anul 2009 cu un profit net de 28,4 milioane lei (6,7 milioane euro), mai mare cu 50% fata de castigul de 18,9 milioane lei din 2008. Cifra de afaceri a avansat, totodata, cu 8%, la 400,4 milioane lei (94,6 milioane euro), de la valoarea de 370 milioane lei din exercitiul financiar anterior, informeaza Green-report.

Electromagnetica a inceput, in 2007, sa produca energie electrica in microhidrocentrale pe care le-a cumparat, in 2006, de la Hidroelectrica.


Sursa: Green-report

 
07/04/2010 - Acest articol a fost citit de 3292 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 107 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Iberdrola poate sa vanda energie pe plan local
S-a dat startul la 14 proiecte energetice
Conducerea Nuclearelectrica si Videanu se...
Cat castiga directorii companiilor din energie...
Franta doreste sa participe la constructia...
Stirile urmatoare
Siemens va conecta termocentrala Petrom de la...
ABB investeste 1 mld. de dolari intr-un software
ANRE, bastionul risipei
Enel face investitii pentru imbunatatirea...
Compatibilitatea functionala a echipamentelor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric