Enel face investitii pentru imbunatatirea tensiunii


ghidelectric.ro
Marti, 23 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Enel face investitii pentru imbunatatirea tensiunii


Enel va investi din surse proprii 9.108.017 lei, fara TVA, pentru imbunatatirea tensiunii in judetul Ialomita, fiind vizate localitatile Poiana, Ograda, Lilieci, Tandarei, Buiesti, Bucu, Milosesti si Livedea, scrie NewsIn.

enel

Potrivit anuntului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), Enel va organiza in 15 iunie, ora 12.30, o licitatie deschisa. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 10 iunie, ora 15:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 iunie, ora 10:00. Criteriul atribuirii va fi pretul cel mai scazut, scrie Wall-street.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor). Durata contractului este de 5 luni, incepand de la data atribuirii.

Ofertantii trebuie sa depuna o garantie participare de 164.000 lei (82.000 lei pentru.IMM-uri), precum si o garantie de buna executie de 10% (5% pentru IMM-uri) din valoarea contractului fara TVA, scrie wall-street.

Enel este cea mai mare companie energetica din Italia si cea de-a doua companie de utilitati din Europa, fiind listata din 1999 la bursa din Milano. Enel este cel mai important investitor privat pentru energie electrica din Romania, dupa preluarea pachetului majoritar la cele trei companii de distributie si furnizare de energie din regiunile Banat, Dobrogea si Muntenia Sud.

Reteaua de distributie energiei electrica a Enel, prin filialele din Dobrogea, Banat si Muntenia, are peste 93.000 km. Enel are in Romania peste 5.300 angajati.


Sursa: Wall-street

 
25/05/2010 - Acest articol a fost citit de 3096 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 47 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
ANRE, bastionul risipei
ABB investeste 1 mld. de dolari intr-un software
Siemens va conecta termocentrala Petrom de la...
Electromagnetica intentioneaza sa construiasca...
Iberdrola poate sa vanda energie pe plan local
Stirile urmatoare
Compatibilitatea functionala a echipamentelor...
Tranzactie cu energie electrica de peste 1 mil....
Grupul InterAgro investeste in cinci centrale...
Compania elvetiana Repower a cumparat 80% din...
Microcentrale electrice inovative
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric