Avem nevoie de energie verde care sa produca minuni la nivel global, sustine Bill Gates


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Avem nevoie de energie verde care sa produca minuni la nivel global, sustine Bill Gates


Bill Gates a subliniat faptul ca schimbarile climatice reprezinta cea mai ingrijoratoare problema pentru viitorul planetei, iar in momentul de fata este nevoie de energie verde care sa produca minuni la nivel global.

bill gates

Desi a investit peste 10 miliarde de dolari pentru activitati de cercetare si dezvoltare de vaccinuri si distribuirea acestora in tarile sarace, Bill Gates sustine ca este mult mai important sa se gaseasca solutii de reducere a costurilor energiei si eliminarea emisiilor de carbon, potrivit Realitatea.

Potrivit lui Gates, acest lucru trebuie sa se intample intr-un timp destul de scurt, pana in 2050. De asemenea, el a adaugat ca cercetatorii au la dispozitie 20 de ani pentru a inventa si a perfectiona tehnologiile pentru producerea de energie verde, si alti 20 de ani pentru a le implementa. "Fara indoiala vom avea de lucru in acest sens". Bill Gates a oferit si o solutie: tehnologia nucleara ar putea utiliza rezervele de uraniu pentru generarea electricitatii si ar trebui instalata in tarile sarace. In cazul Statelor Unite, aceste rezerve ar putea produce electricitate pentru urmatorii 100 de ani.

Fondatorul Microsoft a dat asigurari ca in momentul de fata sustine financiar compania TerraPower, care face eforturi pentru a gasi o alternativa la tehnologia nucleara care foloseste combustibil uzat, scrie Realitatea.


Sursa: Realitatea

 
15/02/2010 - Acest articol a fost citit de 2219 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Turbine eoliene in Faurei
Orasul iluminat cu becuri ecologice de un...
Polonia adauga inca 300 MW de energie eoliana
Bani de la UE pentru energie verde
Enel a inceput constructia centralelor eoliene...
Stirile urmatoare
Google va putea vinde energie
Cata energie eoliana poate produce Romania?
Cea mai mare fabrica din Europa a General...
Clujenii vor fi alimentati exclusiv cu energie...
Sfaturi de la nemti despre energie verde
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric