Echipamente electrice si Automatizari


ghidelectric.ro
Joi, 27 Ianuarie 2022
Ne gasiti si pe:            

motor electric

 Stiri

Motor perpetuum mobile, solutia unor australieni la criza energetica Motor perpetuum mobile, solutia unor australieni la criza energetica
Fizica ne invata ca nu se poate construi un perpetuum mobile, o masina care sa produca mai multa energie decat consuma, si totusi doi australieni sustin ca au asamblat asa ceva.

  04/11/2008 - 08:47 AM


Mercedes cu motor electric Mercedes cu motor electric
Mercedes - Benz va prezenta la Frankfurt un concept de hatchback in cinci usi care dispune de un motor electric care-i da o autonomie de 100 km si emisii poluante zero.

  04/09/2009 - 08:43 AM


Noul Volkswagen  E-Up Noul Volkswagen E-Up
E-Up! este versiunea electrica a conceptului cu acelasi nume prezentat in urma cu doi ani la Frankfurt. Noul derivat dispune de un motor electric de 80 de cai putere si 210 Nm, relateaza site-ul Automarket.

  16/09/2009 - 09:34 AM


Candino Swiss Watch opteaza pentru energie solara Candino Swiss Watch opteaza pentru energie solara
Candino Swiss Watch s-a alaturat numarului tot mai mare de marci orologere care contribuie la conservarea mediului prin diverse metode, de la ecologizarea completa a manufacturilor, pana la sponsorizarea unor initiative stiintifice.

  20/11/2009 - 03:26 PM


Un nou motor electric de la Mercedes-Benz Un nou motor electric de la Mercedes-Benz
Producatorul auto german Mercedes se pregateste sa lanseze o varianta hibrid a modelului S-Class, dar nu va avea prea curand in portofoliu vreo versiune electrica, scrie portalul ecofriend.org.

  05/01/2010 - 10:41 AM


Top constructori auto care vor produce masini electrice Top constructori auto care vor produce masini electrice
Intreaga industrie auto a recurs la dezvoltarea de vehicule electrice, deoarece peste zece ani acestea vor detine 10% din vanzarile globale, potrivit analistilor.

  26/01/2010 - 04:34 PM


GE lanseaza primul motor turbo cu gaz in doi timpi din lume GE lanseaza primul motor turbo cu gaz in doi timpi din lume
GE, companie activa in sectorul infrastructurii, productia de motoare de aeronave si productia de energie, a realizat primul motor turbo cu gaz in doi timpi din lume si aplica aceasta tehnologie motorului sau cu gaz Jenbacher J624.

  16/06/2010 - 12:16 PMPortal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric