Echipamente electrice si Automatizari


ghidelectric.ro
Joi, 27 Ianuarie 2022
Ne gasiti si pe:            

priza

 Stiri

Noul Volkswagen  E-Up Noul Volkswagen E-Up
E-Up! este versiunea electrica a conceptului cu acelasi nume prezentat in urma cu doi ani la Frankfurt. Noul derivat dispune de un motor electric de 80 de cai putere si 210 Nm, relateaza site-ul Automarket.

  16/09/2009 - 09:34 AM


Masini 100% electrice si incarcate la priza! Masini 100% electrice si incarcate la priza!
In avanpremiera salonului auto de la Tokyo, constructorii japonezi de masini au incercat sa cucereasca potentialii clienti cu noile concepte 'prietenoase' cu mediul inconjurator.

  08/10/2009 - 06:42 PM


Cum sa eviti penele de curent? Cum sa eviti penele de curent?
Printre problemele care survin in urma intreruperilor de curent se numara si deteriorarea aparatelor electrocasnice. In functie de consumul mediu din locuinta, puteti apela la diverse tipuri de baterii, generatoare, grupuri electrogene.

  01/12/2009 - 12:55 PM


Schneider Electric lanseaza o gama de produse destinate amenajarilor contemporane Schneider Electric lanseaza o gama de produse destinate amenajarilor contemporane
Schneider Electric Romania va propune gama de echipamente electrice de interior Sedna, care se remarca prin design si culori elegante, potrivite unui stil de amenajare contemporan.

  05/03/2010 - 06:05 PM


Chinezii au inventat priza universala Chinezii au inventat priza universala
Trei gauri. Doua gauri. Gauri inclinate. Drepte. Circulare. Intr-o lume in care nu exista standard global pentru designul unei prize, sa iei dispozitive electrice cu tine in afara tarii poate implica multe dificultati.

  05/06/2012 - 04:31 PM


Alimentarea locuintei cu energie electrica de la masinile hibrid Alimentarea locuintei cu energie electrica de la masinile hibrid
Viitoarele modele hibride de la Toyota vor beneficia de un sistem ce permite alimentarea locuintei cu energie electrica provenita din acumulatorii autovehiculului. Tehnologia V2H va functiona bidirectional.

  07/06/2012 - 01:02 PMPortal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric