Sectorul de energie electrica sustine productia industriala


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Sectorul de energie electrica sustine productia industriala


Productia industriala a crescut in trimestrul intai

Energie electrica Productia industriala s-a marit cu 5,4% in primul trimestru, fata de intervalul similar din 2007, cresterea fiind sustinuta de avansul din sectorul de energie electrica si termica, gaze si apa (+9,2%) si de industria prelucratoare (+6,1%), potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Industria extractiva a scazut insa cu 3,9%. Pe marile grupe industriale au fost raportate evolutii pozitive in industria bunurilor de capital (+16,1%), industria bunurilor de uz curent (+7,4%), industria bunurilor intermediare (+2,7%) si cea energetica (+0,4%), in timp ce industria bunurilor de folosinta indelungata a scazut cu 1,9%.

In luna martie 2008, comparativ cu luna martie 2007, productia a urcat cu 2,9%, ca urmare a majorarilor din sectorul de energie electrica si termica, gaze si apa (+6%), din industria prelucratoare (+3%) si din industria extractiva (+0,4%).

Pe marile grupe industriale au fost consemnate cresteri in industria bunurilor de uz curent (+10,7%), a bunurilor de capital (+2,0%), a bunurilor intermediare (+1,2%) si in cea energetica (+0,6%). Industria bunurilor de folosinta indelungata s-a redus cu 13,6%.

Raportat la luna februarie 2008, productia s-a marit cu 6,7%, sustinuta de avansul din industria extractiva (+16,6%) si cea prelucratoare (+6,6%).

Energia electrica si termica, gaze si apa a scazut cu 2,9%. Pe marile grupe industriale s-au inregistrat majorari in industria bunurilor de uz curent (+12,6%), in cea a bunurilor intermediare (+10,9%) si in industria energetica (+4,2%).


Sursa: financiarul
 
13/05/2008 - Acest articol a fost citit de 2978 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 66 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Statistici"
Stirile anterioare
Nivelul radiatiilor electromagnetice in Romania
Resurse energetice romanesti
Resursele de energie din Romania scad
Stirile urmatoare
Fabricarea becurilor cu filament incandescent...
Profit la Vulcan SA
Energia electrica bulgara
Cresterea tarifelor europene la energie
Exportul de electricitate romaneasca
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric