Prima statie publica de reincarcare pentru masini electrice din Romania


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Prima statie publica de reincarcare pentru masini electrice din Romania


Prima statie publica de reincarcare pentru masini electrice din Romania va fi inaugurata miercuri, 22 iunie, fiind amplasata pe strada Olteni nr. 2-4 din Bucuresti, la sediul Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice ľ Transelectrica.

statie_de_alimentare_masini_electrice

La eveniment si-au anuntat prezenta patru ministri, doi primari si un secretar de stat, scrie HotNews.

Instalarea statiei incepe azi, 21 iunie, iar inaugurarea este prevazuta pentru prima parte a zilei urmatoare. Statia este dotata cu doua puncte de incarcare de nivel 1, avand urmatorii parametri: alimentare monofazata cu tensiune de 230 V si intensitatea curentului de 16 A. Accesul la prize se face prin intermediul unui card personalizat pentru utilizatorul automobilului electric. Plata energiei consumate pentru incarcare se va face cu ajutorul contoarelor inteligente, punand la dispozitie mai multe modalitati de plata, astfel incat sa devina accesibile tuturor utilizatorilor: abonament, plata cu card, factura la sfarsitul lunii sau prin cartela pre-pay.
 
Cu ocazia inaugurarii statiei, Comitetul National Roman CIGRE va deveni primul proprietar oficial de masina electrica din Romania, urmand sa primeasca cheile unui Mitsubishi i-MiEV, a anuntat importatorul marcii auto nipone in Romania, M Car Trading, scrie Hotnews.
 
La eveniment vor participa reprezentanti ai guvernului, ai autoritatilor locale, reprezentanti ai unor companii energetice si reprezentanti ai societatii civile. Este vorba despre Laszlo Borbely (Ministrul Mediului si Padurilor),  Ion Ariton (Minstrul Economiei), Claudiu Stafie (Secretar de Stat in Ministerul Economiei), Elena Udrea (Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale), Anca Boagiu (Ministrul Transporturilor), Neculai Ontanu (Primar Sector 2) si Liviu Negoita (Primar Sector 3).

Sursa: HotNews

Comenteaza aici

 
21/06/2011 - Acest articol a fost citit de 2340 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 27 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Romania printre principalii actori in energie...
Bucurestiul o capitala verde
Legea privind stimularea energiei regenerabile...
Complexul Lakeview: economii de 30% la energie
Casa verde 2011
Stirile urmatoare
RoEnergy Bucuresti 2011
Circa 70% dintre companiile din industrie au...
Energobit mizeaza pe morile de vant
Cat castiga producatorii de energie verde din...
Top 10 parcuri eoliene functionale din Romania
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric