RoEnergy Bucuresti 2011


ghidelectric.ro
Miercuri, 6 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

RoEnergy Bucuresti 2011


La RoEnergy, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, 7-9 iulie 2011, Palatul National al Copiilor , Bucuresti.

roenergy

La RoEnergy, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, 7-9 iulie 2011, Palatul National al Copiilor , Bucuresti,  vor fi prezente, in premiera in Romania, companii occidentale care vor oferi noi tehnologii utilizate in energiile regenerabile, necunoscute pana acum in tara noastra.

Avantajul acestor produse consta in faptul ca pot fructifica cu un randament superior conditiile climatice din tara noastra, fie ca vorbim de energia solara, eoliana ori de biomasa.

Dimensione Solare ( Italia), unul dintre pionierii  energiei regenerabile din Europa, acopera o paleta larga de servicii, de la EPC, pana la productie si desfacere de tehnologii pentru energia solara si biomasa. Unul dintre produsele  cu care italienii vor incerca sa surprinda piata romaneasca este “Sphere” , un captator solar biaxial, mai eficient cu 30 % decat produsele similare fixe. De asemenea, Dimensione Solare vrea sa testeze piata noastra de biomasa, tinand cont de faptul ca firma a inaugurat recent o fabrica specializata in prelucrarea uleiului vegetal.

Areaequity( Italia), prezenta in Romania prin Milenium Engineering, reprezinta interesele unui grup de companii, care acopera domeniile fotovoltaic, eolian, biomasa. Prin know how-ul si specialistii sai, Areaequity este capabila sa se angajeze in cele mai variate proiecte incepand de la identificarea potentialului pana la finantare , constructie si servicii.

Pentru prima data in Romania va fi prezenta si  Vandenbroek Thermal Processing B.V. ( Olanda) cu o experienta de peste 60 de ani in dezvoltarea si furnizarea la cheie a instalatiilor industriale de uscare, in domeniul biomasei.

Dintre companiile romanesti specializate pe biomasa, mentionam Seba Energy, cunoscut producator si furnizor autohton de echipamente pentru industria energiilor regenerabile, dezvoltator de fabrici la cheie pentru peleti si brichete, gazeificarea si prelucrarea biomasei, gestionarea deseurilor.

Intreaga manifestare - expozitie si conferinte - acopera aproape toate domeniile energiilor regenerabile si al eficientei energetice in constructii incepand de la fotovoltaic, eolian pana la solutii inteligente de constructii, atat pe partea de tehnologii si produse cat si pe cea a finantarilor si consultantei.

RoEnergy South-East Bucuresti 2011, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, se va desfasura in zilele de 7,8,9 iulie 2011, la Palatul National al Copiilor Bucuresti.

Sursa: Comunicat de presa RoEnergy

Comenteaza aici

 
24/06/2011 - Acest articol a fost citit de 1941 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 33 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Prima statie publica de reincarcare pentru...
Romania printre principalii actori in energie...
Bucurestiul o capitala verde
Legea privind stimularea energiei regenerabile...
Complexul Lakeview: economii de 30% la energie
Stirile urmatoare
Circa 70% dintre companiile din industrie au...
Energobit mizeaza pe morile de vant
Cat castiga producatorii de energie verde din...
Top 10 parcuri eoliene functionale din Romania
GE Capital semneaza un contract cu Peugeot Citroen
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric