GE Capital semneaza un contract cu Peugeot Citroen


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE Capital semneaza un contract cu Peugeot Citroen


General Electric si PSA Peugeot Citroen au incheiat un acord care ar putea deveni una dintre cele mai mari tranzactii cu vehicule electrice (VE) dintre o companie si un producator de echipamente originale (OEM) din Europa.

vehicule_electrice

Acordul, care a fost semnat sub forma unui protocol de colaborare la Frankfurt, presupune eventuala achizitie de catre GE Capital a unui numar de pana la 1.000 de vehicule electrice de la PSA Peugeot Citroen, pe care compania le va oferi clientilor sai la nivel paneuropean, scrie Green-report.
 
Conform acordului, GE Capital ar urma sa ofere vehicule electrice in leasing in Belgia, Franta, Germania, Italia, Olanda, Suedia, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie. GE Capital este un important locator de vehicule, avand un parc auto al clientilor de aproximativ 250.000 de vehicule in Europa si de 1,6 milioane la nivel global. In luna iulie 2011, GE Capital a anuntat prima livrare europeana de vehicule electrice Citroen C-Zero catre gigantul tehnologic 3M.

PSA Peugeot Citroen contribuie astfel la respectarea angajamentului de a achizitiona 25.000 de vehicule electrice la nivel global pana in anul 2015 pe care GE Capital si l-a asumat in mod public in noiembrie 2010.
 
„Este un acord de referinta si evidentiaza angajamentul nostru privind viitorul vehiculelor electrice si valorificarea relatiei durabile pe care o avem cu producatorii europeni de automobile,” a declarat Isabel Fernandez, CCO al GE Capital EMEA.

„Am constatat ca administratorii de parcuri auto au tot mai mare nevoie de asistenta din partea noastra pentru reducerea costurile totale pe care le presupune detinerea vehiculelor si pentru respectarea angajamentelor privind protectia mediului. Deoarece pretul combustibilului reprezinta un procent tot mai mare din costul total aferent drepturilor de proprietate, cu siguranta vehiculele electrice ii vor ajuta pe clienti sa reduca aceasta povara,” a continuat aceasta, scrie Green-report.
 
Acordul, semnat de Ferdinando Beccalli-Falco, Presedintele GE Europa si Asia de Nord si CEO in Germania, si Jean Marc Gales, Vicepresedinte Executiv Vanzari si Marketing la PSA, descrie si intentia ambelor parti de a infiinta un Centru privind experienta clientilor unde clientii actuali si potentiali vor putea testa vehiculele electrice si vor putea explora in detaliu tehnologia revolutionara.

Sursa: Green-report

 
20/09/2011 - Acest articol a fost citit de 2238 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Top 10 parcuri eoliene functionale din Romania
Cat castiga producatorii de energie verde din...
Energobit mizeaza pe morile de vant
Circa 70% dintre companiile din industrie au...
RoEnergy Bucuresti 2011
Stirile urmatoare
Celule fotovoltaice integrate in diferite...
Campania nationala de constientizare si...
Crestere a productiei de energie eoliana
Are nevoie Romania de un Minister pentru Energie?
Cel mai mare parc solar din Europa construit de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric