GE Energy lanseaza incarcatorul pentru vehicule electrice WattStation


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE Energy lanseaza incarcatorul pentru vehicule electrice WattStation


GE a ales Milano pentru lansarea europeana a incarcatorului WattStation pentru vehicule electrice. Pe langa forma atractiva, statia reduce timpul necesar de la 8 ore, in cazul sistemelor standard de incarcare, la mai putin de o ora.

WattStation

Imbinand functionalitatea cu o forma atractiva realizata de renumitul designer industrial Yves Behar, GE WattStation permite reducerea semnificativa a timpul necesar incarcarii vehiculelor si reprezinta un pas important in promovarea optiunii de detinere a unui vehicul electric.

Conform designerului Yves Behar, „un design bun inseamna o tehnologie noua care, odata adoptata, iti face viata mai simpla, frumoasa si sanatoasa."

Todd Johnstone, director executiv al diviziei Industrial Solutions a GE Energy in Europa, declara „In prezent, marii producatori lanseaza masini electrice pe piata conventionala, insa pentru a ajunge la un grad ridicat de acceptare in randul consumatorilor, reteaua energetica trebuie modernizata, iar statiile de incarcare trebuie sa fie accesibile, rapide si usor de folosit.

„GE Energy aduce o familie de statii de incarcare pe piata europeana, oferind utilizatorilor particulari si comerciali o gama de sisteme usor de folosit, flexibile si elegante, astfel incat vehiculele electrice sa poata deveni o realitate practica,” a adaugat Johnstone.

O statie WattStation creste nivelul de eficienta al incarcarii vehiculelor electrice, putand reduce timpul necesar de la aproximativ opt ore, in cazul sistemelor standard de incarcare, la probabil mai putin de o ora, luand in calcul o baterie de 24 kWh si un ciclu complet de incarcare. Statia WattStation suporta incarcarea mai rapida datorita integrarii unor tensiuni si curenti mai mari care necesita echipamente si conectori specializati.
Statia WattStation este disponibila in doua versiuni, o versiune portabila pentru utilizarea in orase si de catre companii si un sistem de perete pentru uz personal. Modelul usor de folosit va permite si instalarea viitoarelor versiuni odata cu aparitia unor tehnologii mai inteligente, cum ar fi optiuni de comunicare si facturare.

GE este un adept entuziast al vehiculelor electrice. Anul trecut compania si-a anuntat planurile de a achizitiona un numar de 25.000 de vehicule electrice pana in 2015 in scopul folosirii acestora ca masini ale companiei si al inchirierii catre clienti corporativi prin divizia sa Fleet Services.

Jeff Immelt, Directorul Executiv al GE, si-a exprimat speranta ca achizitia sa „faca trecerea de la intentia de a folosi vehicule electrice la actiune.” Statia WattStation este un nou pas important spre transformarea unei viziuni in realitate.

Pe langa familia tot mai mare de incarcatoare, GE asigura o gama completa de sisteme electrice si tehnologie pentru reteaua inteligenta necesare dezvoltarii si gestionarii unei infrastructuri complete pentru vehicule electrice. Prin intermediul diviziilor sale Capital si Fleet Services, GE poate asigura si finantarea, know-how pentru gestionarea vehiculelor si a parcurilor auto pentru a sustine adoptarea pe scara larga a tehnologiei pentru vehicule electrice.

Sursa: Informatiiauto

Comenteaza aici

 
27/06/2011 - Acest articol a fost citit de 2262 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 24 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Vom plati mai mult la curent in 2011
Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile...
Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile...
Sistem de iluminare ce permite reducerea...
80% din incendiile in cladiri sunt provocate de...
Stirile urmatoare
EnergoBit a sustinut Proiectiile de Gala la...
Eticheta A de eficienta energetica pentru...
Instalatii de distributie gaze petroliere...
UPS, ideal pentru situatiile de avarie
Guvernul reia programul de electrificare a tarii
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric