EnergoBit a sustinut Proiectiile de Gala la zece ani de TIFF


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

EnergoBit a sustinut Proiectiile de Gala la zece ani de TIFF


Editia aniversara TIFF, ce anul acesta a avut loc intre 3 ľ 12 iunie la Cluj-Napoca, a adus peste 700 de invitati romani si straini, si 220 de titluri de lung si scurt metraj din lumea intreaga.

Energobit

Se estimeaza ca, la editia din acest an, au fost inregistrati peste 70.000 de participanti, in timp ce “punctele cheie” din festival - Piata Unirii, Cinema Florin Piersic, TIFF Meeting Point, Odeon Cineplex - Polus Center, Manastur Open Air - au generat un trafic zilnic cu valori cuprinse intre 20.000 si 25.000 de oameni.

Festivalul de film s-a tradus si in acest an ca un adevarat festin cultural, ce a inclus proiectii speciale, premiere (mondiale, internationale si nationale), ateliere, spectacole de muzica si teatru, expozitii si lansari de carti. Invitata de onoare a acestei editii a fost actrita britanica Jacqueline Bisset, care a fost  rasplatita cu Premiul Special pentru Contributia Adusa la Cinematografia Mondiala, pentru o cariera care cuprinde peste 85 de roluri in productii de film si televiziune, nominalizari la Globul de Aur, Emmy sau César.

EnergoBit este partener traditional al TIFF , sustinerea celui mai important festival de film din Romania fiind un proiect onorant ce se doreste a fi continuat si in editiile urmatoare. Ca in fiecare an al acestei frumoase colaborari, Proiectiile de Gala au reprezentat sectiunea premium a festivalului. Pentru a marca un deceniu de festival, odata cu finalizarea lucrarilor de renovare a Casei de Cultura a Studentilor,  proiectiile de gala au avut loc, pentru prima oara in cadrul TIFF, la aceasta noua locatie.  Amplasamentul central, finisajele exceptionale si relevanta cladirii in peisajul cultural clujean au fost motive suplimentare pentru care Proiectiile de Gala TIFF 2011 s-au derulat in aceasta locatie.

Cu o pondere semnificativa in imaginea culturala a Clujului, TIFF a reprezentat una dintre cele mai spectaculoase manifestari artistice ale orasului, un deceniu de festival schimband nu doar perspectiva generala asupra cinematografiei romanesti, ci chiar asupra orasului. Mai mult, TIFF s-a autodeclarat un argument solid si fara echivalent in Romania pentru campania de candidatura a orasului la calitatea de Capitala Culturala Europeana in anul 2020, pe care o sustine intru totul. EnergoBit sustine cu mandrie, alaturi de Transilvania International Film Festival, aceasta initiativa.

Sursa: Energobit

Comenteaza aici

 
29/06/2011 - Acest articol a fost citit de 1809 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
GE Energy lanseaza incarcatorul pentru vehicule...
Vom plati mai mult la curent in 2011
Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile...
Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile...
Sistem de iluminare ce permite reducerea...
Stirile urmatoare
Eticheta A de eficienta energetica pentru...
Instalatii de distributie gaze petroliere...
UPS, ideal pentru situatiile de avarie
Guvernul reia programul de electrificare a tarii
Eficientizare energetica la Vulcan
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric