Eticheta A de eficienta energetica pentru termostatele Danfoss


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Eticheta A de eficienta energetica pentru termostatele Danfoss


Primele trei termostate Danfoss de radiator au obtinut eticheta A conform scorului TELL, dovedind astfel ca furnizam unele dintre cele mai eficiente energetic termostate de pe piata.

Danfoss
La Danfoss suntem mandri sa fim printre primii care au obtinut scorul "A". Am trimis trei termostate spre evaluare si toate acestea au indeplinit criteriile stricte TELL, scrie Tehnicainstalatiilor.
 
TELL – Eticheta de eficienta termostatica (Thermostatic Efficiency Label) - este un nou standard si sistem de clasificare a industriei europene de robinete termostatice pentru radiatoare. El a fost creat ca si raspuns la cererile in crestere din partea consumatorilor europeni si din toata lumea, de a avea informatii in procesul de achizitie a acestor produse.

Sistemul de etichetare este bazat pe testele europene de conformitate pentru robinetele termostatice de radiatoare, in acord cu EN125, iar testele sunt efectuate de catre laboratoare acreditate independente.
 
Pentru pregatirea sistemului de clasificare, industria producatoare de robinete termostatice din Europa a tinut cont de urmatoarele aspecte:
 - Utilizatorul sau operatorul trebuie sa fie capabil sa detecteze o economisire rapida in cazul in care un robinet de calitate superioare este instalat
 - Sistemul de evaluare trebuie sa fie in acord cu standardele internationale
 - Sistemul de evaluare trebuie sa fie usor de inteles
 
Clientii Danfoss vor putea vedea in viitor clasificarea energetica pe ambalaje, in documentatia tehnica sau pe internet. Aceasta va face sa fie simplu pentru instalatori si beneficiari de a determina rapid eficienta energetica a unui produs.
 
Sursa: Tehnicainstalatiilor

Comenteaza aici
 
01/07/2011 - Acest articol a fost citit de 1888 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 22 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
EnergoBit a sustinut Proiectiile de Gala la...
GE Energy lanseaza incarcatorul pentru vehicule...
Vom plati mai mult la curent in 2011
Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile...
Fondurile Europene impulsioneaza aplicatiile...
Stirile urmatoare
Instalatii de distributie gaze petroliere...
UPS, ideal pentru situatiile de avarie
Guvernul reia programul de electrificare a tarii
Eficientizare energetica la Vulcan
Danfoss: Livrari de tehnologii eficiente...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric