Danfoss: Livrari de tehnologii eficiente energetic in Federatia Rusa


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Danfoss: Livrari de tehnologii eficiente energetic in Federatia Rusa


Compania Danfoss Group, din Nordborg - Danemarca a dat publicitatii o informare in legatura cu performantele financiare aferente trimestrului intai din 2012.

Danfoss

Compania Danfoss Group, din Nordborg - Danemarca (specializata in productia de instalatii de refrigerare, aer conditionat, sisteme de incalzire, energie solara, valve si elemente de automatizari industriale), a dat publicitatii o informare in legatura cu performantele financiare aferente trimestrului intai din 2012. Conform raportului oficial, in perioada mentionata, cifra de afaceri a cumulat 8,35 miliarde coroane daneze - DKK (aproximativ 1,12 miliarde euro), fiind in usoara scadere fata de perioada similara din 2011 (-2%). Daca sunt realizate ajustarile generate de cesiuni, rezulta ca intervalul analizat s-a incheiat cu un avans de 2%, in raport cu anul precedent.

 

Conducerea concernului afirma ca o stagnare de asemenea natura fusese prognozata deja. In cadrul activitatilor de baza, a fost insa mentinuta tendinta puternic ascendenta imprimata inca din 2011, ca rezultat inregistrandu-se o crestere semnificativa a fluxului de numerar, ceea ce a asigurat capacitatea de a finanta din resurse proprii dezvoltarile ulterioare. Acest aspect este foarte important si se datoreaza, in principal, tehnologiilor promovate in domeniul energetic si de protectie a mediului, livrate cu precadere in Federatia Rusa, precum si in Germania si SUA. Pentru intregul an financiar se estimeaza o crestere globala a cifrei de afaceri fata de 2011, profitul urmand sa se plaseze, cel mai probabil, la aceeasi cota.

 

Sursa: AgendaConstructiilor

 

 
18/05/2012 - Acest articol a fost citit de 1872 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 25 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Eficientizare energetica la Vulcan
Guvernul reia programul de electrificare a tarii
UPS, ideal pentru situatiile de avarie
Instalatii de distributie gaze petroliere...
Eticheta A de eficienta energetica pentru...
Stirile urmatoare
GE ilumineaza Tower Bridge cu ocazia Jocurilor...
50.000 de becuri vor imbunatatii traficul din...
Brasov: Primul oras din Romania iluminat public...
Legrand mizeaza pe strategia de inovare si...
Electroalfa isi largeste domeniul de activitate
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric