Electroalfa isi largeste domeniul de activitate


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electroalfa isi largeste domeniul de activitate


Compania Electroalfa, specializata in producerea de echipamente electrice, a semnat joi un contract de executie a lucrarilor de constructie a Parcului Regional de Agrement Turistic si Sportiv Cornisa, Botosani.

Gheorghe Ciubotaru

Grupul Electroalfa International a semnat contractul pentru constructia Parcului regional de agrement Cornisa, Botosani. Parcul, a carui valoare este estimata la 20 de milioane de euro, este construit printr-un program co-finantat de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional, si municipiul Botosani, cota de participate fiind de 50%, pentru fiecare dintre parti.


Acest proiect de constructie nu este primul pentru grupul Electroalfa, compania participand si la alte proiecte de acest gen. Conducatorul grupului Electroalfa International, Gheorghe Ciubotaru, a povestit cum a ajuns sa câstige cele mai ample lucrari de constructii din Botosani. Acesta sustine ca, desi Electroalfa a fost specializata în productia de echipamente electrice, a ajuns sa reabiliteze Spitalul Judetean Mavromati sau sa construiasca depozitul de deseuri de la Victoria.


„Nu mi-am dorit si nu am afirmat niciodata ca Electroalfa va ramâne, asa cum a pornit, un constructor de echipamente de joasa, medie tensiune, automatizari. Si-a diversificat continuu domeniul”, a declarat Gheorghe Ciubotaru.


 „Electroalfa a contractat în 2004 o lucrare de cinci milioane de dolari cu Banca Mondiala la Sadova Corabia, unde a pus la punct un întreg sistem de irigatii, cu canaluri, cu tevi. Ca imagine, asta înseamna 28.000 mc/ora. A fost un program cu Banca Mondiala, nu cu o primarie. Dupa aia, am avut mult alte experiente de lucrari la cheie. Orice lucrare presupune mai multe discipline. Or, pentru momentul de fata, Electroalfa are si experienta tehnica, si experienta mai ales manageriala de a coordona santiere, lucraricomplexe, folosind specialitatile care se impun acolo. Deci este vorba de mult mai multe lucruri decât de a face aparataj”, a precizat Ciuboaru.


Patronul grupului Electroalfa a mentionat ca firma sa a fost principalul furnizor de echipamente electrice de la Centrala Nuclearelectrica de la Cernavoda si ca a furnizat aparataj electric de peste 10 milioane de euro la Metrorex.

 
01/03/2013 - Acest articol a fost citit de 2869 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 56 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Legrand mizeaza pe strategia de inovare si...
Brasov: Primul oras din Romania iluminat public...
50.000 de becuri vor imbunatatii traficul din...
GE ilumineaza Tower Bridge cu ocazia Jocurilor...
Danfoss: Livrari de tehnologii eficiente...
Stirile urmatoare
Schneider Electric a dotat cu echipamente...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric