Schneider Electric a dotat cu echipamente electrice Colegiului Tehnic Energetic Bucuresti


ghidelectric.ro
Joi, 22 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric a dotat cu echipamente electrice Colegiului Tehnic Energetic Bucuresti


Schneider Electric, specializat in furnizarea de servicii si echipamente pentru industria energetica, a contribuit la renovarea Colegiului Tehnic Energetic Bucuresti prin dotarea cu echipamente electrice de ultima generatie a unui laborator tehnic.

Schneider Electric

Initiativa face parte dintr-un parteneriat de lunga durata cu aceasta institutie de învatamânt, care a constat nu doar în echiparea cu instalatii, ci si în oferirea de cursuri de formare a cadrelor didactice de specialitate.
Schneider Electric si Colegiului Tehnic Energetic Bucuresti au incheiat un parteneriat în cadrul proiectului POSDRU „Îmbunatatirea calitatii educatiei si formarii profesionale prin retele parteneriale”, în care sunt implicate sase unitati scolare de profil din tara, al carui obiectiv este dezvoltarea capitalului uman si cresterea competitivitatii, prin corelarea educatiei si invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii si asigurarea de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna.


„Dorim sa sustinem sistemul de învatamânt din România în demersul de a pregati tineri care sa corespunda cerintelor actuale de pe piata muncii, iar aceasta pregatire nu poate avea loc decât în spatii modern echipate, care sa raspunda nevoilor lor de educatie si realitatilor de pe piata muncii. De aceea, Schneider Electric se implica activ în facilitarea accesului tinerilor români la tehnologie de ultima generatie”, a declarat Petre Butu, Vicepresedinte Schneider Electric România.


În cadrul colaborarii cu Schneider Electric, cea mai recenta etapa a constat în dotarea laboratorului tehnic al Colegiului Energetic din Capitala cu aparatura de distributie electrica si automatizari industriale – protectii Acti9, lampi de semnalizare, chei de comanda, surse de tensiune – în vederea realizarii tablourilor electrice aferente laboratorului de electrotehnica. Acti9 este o solutie de distribuție și management al energiei electrice, dedicata atât aplicațiilor industriale, cât si sectorului rezidential, soluție ce asigura protecția și managementul eficient al instalațiilor electrice în care a fost integrata. Echipamentele sunt, în prezent, montate pe machete funcționale utilizate pentru dobândirea competentelor de specialitate în domeniile electric si electromecanic.


Parteneriatul dintre Schneider Electric si Colegiul Tehnic Energetic Bucuresti a debutat în anul 2008, când compania a aprovizionat laboratorul de masurari electrice si electronice cu machete functionale care îi ajuta pe elevii din anii terminali sa înteleaga mai bine partea aplicativa a distributiei electrice sau a automatizarilor. Cu ajutorul acestor aplicatii, tinerii învata cum functioneaza o instalatie de automatizare, îmbunatatind astfel aplicabilitatea practica a cunosintelor teoretice dobândite de-a lungul anilor de studiu. În plus, pentru a putea utiliza automatele programabile si echipamentele furnizate la nivel optim, cadre didactice ale Colegiului Energetic din Capitala au beneficiat de un training organizat de Schneider Electric la sediul companiei.

 
08/03/2013 - Acest articol a fost citit de 2601 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 20 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Electroalfa isi largeste domeniul de activitate
Legrand mizeaza pe strategia de inovare si...
Brasov: Primul oras din Romania iluminat public...
50.000 de becuri vor imbunatatii traficul din...
GE ilumineaza Tower Bridge cu ocazia Jocurilor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric