GE ilumineaza Tower Bridge cu ocazia Jocurilor Olimpice 2012


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

GE ilumineaza Tower Bridge cu ocazia Jocurilor Olimpice 2012


Tower Bridge, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale lumii, si-a schimbat infatisarea cu ajutorul noului sistem de iluminat de ultima generatie pentru a marca Jocurile Olimpice si Paralimpice din 2012.

General electric

Noul sistem de iluminat de ultima generatie cu consum energetic redus a fost inaugurat oficial si a stralucit în alb la sfârsit de saptamâna, marcând Jubileul de Diamant al Reginei.
 
Cu siguranta, Tower Bridge va fi în centrul atentiei întregii lumi în aceasta vara si – datorita unui contract de finantare inovator încheiat între PrimariaLondrei, proprietarii podului, City of London Corporation si sponsorii EDF si GE ai Jocurilor Londra 2012 – beneficiaza de un sistem de cabluri si becuri LED a carui instalare nu a presupus niciun cost pentru contribuabili.
 
Noile becuri ilumineaza podul, îi reliefeaza elementele arhitecturale si înlocuiesc luminile statice cu becuri de diverse intensitati si culori, reducând totodata considerabil si consumul energetic.

Noile becuri vor capta toata atentia pe parcursul Jocurilor Olimpice 2012, când Tower Bridge va fi împodobit cu gigantice Inele Olimpice si Simboluri Paralimpice pe durata celor 45 de zile ale Jocurilor. Trecatorii vor vedea noul sistem aflat în perioada de testare în urmatoarele saptamâni, pregatit pentru afisarea unor spectaculoase ecrane luminoase unice în momentele cheie ale Jocurilor.
 
Londonezii se vor bucura de avantajele acestui contract mult timp dupa încheierea Jocurilor, deoarece noul sistem de iluminat va fi pastrat timp de 25 de ani. 1.800 de becuri LED speciale cu consum redus de energie au fost instalate în total, dar si 2.000 de metri de becuri liniare LED cu consum redus de energie, 5.000 metri de cabluri si 1.000 cutii de bransament.

 

Sursa: Smartfinancial.ro

 
08/06/2012 - Acest articol a fost citit de 2044 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 45 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Danfoss: Livrari de tehnologii eficiente...
Eficientizare energetica la Vulcan
Guvernul reia programul de electrificare a tarii
UPS, ideal pentru situatiile de avarie
Instalatii de distributie gaze petroliere...
Stirile urmatoare
50.000 de becuri vor imbunatatii traficul din...
Brasov: Primul oras din Romania iluminat public...
Legrand mizeaza pe strategia de inovare si...
Electroalfa isi largeste domeniul de activitate
Schneider Electric a dotat cu echipamente...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric