UCC-PPP organizeaza un semniar despre proiectele de infrastructura in PPP


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

UCC-PPP organizeaza un semniar despre proiectele de infrastructura in PPP


In data de 27 iunie a.c., Hotelul Caro din Capitala va gazdui seminarul denumit „Parteneriatul public-privat pentru proiecte de infrastructura”.

proiecte de infrastructura

Pe data de 27 iunie a.c., Hotelul Caro din Capitala va gazdui seminarul denumit „Parteneriatul public-privat pentru proiecte de infrastructura”. Conferinta este organizata de publicatia Bursa Constructiilor, in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, Camerele de Comerti si Industrie Romano-Germana, Romano-Japoneza si Romano-Olandeza, sub auspiciile Secretariatului General al Guvernului si ale Unitatii Centrale pentru Coordonarea Parteneriatelor Public Private (UCC-PPP).

 

In cadrul evenimentului vor fi prezentate unele noutati legate de forma aprobata de Guvern a legii parteneriatului public-privat, proiectele depuse pentru finantare in sistem PPP si stadiul realizarii acestora, precum si interesele ambelor parti implicate in astfel de investitii, respectiv finantatorii si autoritatile publice. Principalele teme ce vor fi dezbatute se refera la importanta si sansele investitiilor de tip PPP, initierea unui contract de parteneriat public-privat, atributiile principale in derularea unui astfel de obiectiv de investitii si prezentarea de proiecte popuse pentru a fi implementate in acest sistem. La seminar vor participa, in calitate de conferentiari, reprezentanti ai UCC-PPP, Consiliului Investitorilor Straini, Camerei de Comert Romano-Germane si Asociatiei Romane a Antreprenorilor pentru Constructii. Lucrarile seminarului vor fi deschise la ora 10:00, fiind incheiate la ora 13:00.

 

Sursa: AgendaConstructiilor.ro

 
13/06/2012 - Acest articol a fost citit de 1979 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 48 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Constructii"
Stirile anterioare
Volumului lucrarilor de constructii a crescut...
PSC reitereaza ideea necesitatii certificarii...
INS: Continua diminuarea numarului...
Stirile urmatoare
Firmele romanesti ar putea construi noul sediu...
Cresterea pietei constructiilor din Romania, in...
Conferinta dedicata evaluarii modului in care...
Vanzarile de ciment afectate de conditiile...
Piata europeana a utilajelor de constructii...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric