Firmele romanesti ar putea construi noul sediu NATO de la Bruxelles


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Firmele romanesti ar putea construi noul sediu NATO de la Bruxelles


MAE invita firmele romanesti sa se inscrie pana pe 22 iunie la licitatiile pentru constructia noului sediu al Cartierului general al Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles.

constructia noului sediu NATO

Apoi va fi organizata o conferinta de prezentare in 29 iunie, la sediul MAE, urmand sa fie prezenti oficiali ai Secretariatului International al NATO, care vor prezenta detalii privind procedurile de achizitii specifice noului sediu, criteriile de indeplinit, precum si modalitatile concrete prin care companiile si firmele romanesti doritoare se pot implica in proiect.

Domeniile de activitate pentru care vor fi organizate licitatii internationale vizeaza achizitionarea de echipamente de informare si comunicatii, mentenanta si functionarea noului sediu (inclusiv firme furnizoare de servicii de salubritate, intretinere si service pentru utilitati, mobilier, finisaje in constructii, instalatii), servicii de consultanta.

La acestea se adauga si alte oportunitati de accesare oferite de programul de achizitii al NATO (echipamente si utilitati cu destinatie de aparare pentru unele obiective specifice ale NATO), precizeaza MAE.

 
Conferinta de prezentare va fi organizata in limba engleza, iar companiile si firmele romanesti interesate se pot inscrie pentru participare pana pe 22 iunie la adresa de e-mail dps@mae, fara taxe de participare.

Consiliul Nord-Atlantic a hotarat sa construiasca unui nou cartier general al NATO inca din 1999, cel vechi fiind din 1967 si nu mai corespunde cerintelor actuale.

Guvernul belgian a concesionat NATO pentru constructia noului cartier general un teren de 40 de hectare in Bruxelles, in imediata apropiere a sediului actual. Lucrarile pe santierul noului cartier general au fost inaugurate oficial in decembrie 2010, finalizarea noului cartier general fiind preconizata pentru 2015.

Sursa: Finantistii.ro

 
18/06/2012 - Acest articol a fost citit de 2220 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 21 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Constructii"
Stirile anterioare
UCC-PPP organizeaza un semniar despre...
Volumului lucrarilor de constructii a crescut...
PSC reitereaza ideea necesitatii certificarii...
INS: Continua diminuarea numarului...
Stirile urmatoare
Cresterea pietei constructiilor din Romania, in...
Conferinta dedicata evaluarii modului in care...
Vanzarile de ciment afectate de conditiile...
Piata europeana a utilajelor de constructii...
Producatorii de echipamente de constructii vor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric