E.ON a finalizat modernizarea retelei de distributie de la Ruginoasa


ghidelectric.ro
Marti, 27 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

E.ON a finalizat modernizarea retelei de distributie de la Ruginoasa


Compania E.ON Moldova Distributie a investit peste 1,5 milioane de lei pentru a asigura un nivel de tensiune optim, precum si cresterea sigurantei in alimentare cu energie electrica pentru consumatorii din localitatea Ruginoasa, judetul Neamt.

retea de distributie

Compania E.ON Moldova Distributie a finalizat lucrarile de modernizare a retelei electrice din localitatea Ruginoasa, judetul Neamt, unde au fost montate patru noi posturi de transformare si au fost modernizate cele doua existente. De asemenea, au fost construiti 1,2 km de retea de medie tensiune si au fost modernizati 6 km de retea de joasa tensiune.
 
“În urma acestei investitii de peste 1,5 milioane lei se asigura un nivel de tensiune optim, precum si cresterea sigurantei în alimentare cu energie electrica pentru consumatorii din localitatea Ruginoasa. Totodata, pentru angajatii companiei care deservesc aceste instalatii, noile echipamente ofera un grad crescut de siguranta în exploatare. Functionarea si exploatarea în conditii de siguranta a retelelor de distributie a energiei electrice este o preocupare permanenta a E.ON Moldova Distributie. În acest scop, compania a investit, din 2005 pîna în 2011, aproximativ 800 milioane de lei în proiecte ce vizeaza modernizarea sistemului de distributie si îmbunatatirea calitatii serviciilor oferite consumatorilor. În aceeasi perioada, aproximativ 700 milioane lei au fost alocate lucrarilor de mentenata a sistemului de distributie”, se precizeaza tntr-un comunicat de presa al E.ON Moldova Distributie.

 
04/07/2012 - Acest articol a fost citit de 2195 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 43 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Luna iulie aduce scumpiri la energia electrica
Supraimpozitare a profiturilor din energie
Retehnologizarea statiei de 110 KV de la Oesti
Normele de eficienta energetica
Care este viitorul industriei energetice
Stirile urmatoare
Acord moldo-roman de colaborare in domeniul...
Hidroelectrica vrea cresterea cu 74% a pretului...
CEZ retehnologizeaza sistemul hidroenergetic de...
Cand vor avea loc urmatoarele scumpiri la gaz...
Hidroelectrica vrea sa declare stare de forta...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric