Siemens a decis sa isi reorganizeze activitatile in afacerile cu apa


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Siemens a decis sa isi reorganizeze activitatile in afacerile cu apa


Compania Siemens se va concentra pe solutii de automatizare si actionare pentru aplicatii de control al apei pentru municipalitati si industrie, a declarat Anton S. Huber, CEO a diviziei de Automatizarea Industriei Siemens.

siemens

Unitatea de afaceri cunoscuta si sub numele de Siemens Tehnologii de Apa, care ofera solutii pentru purificarea apei menajere si tratarea apelor uzate, va fi vanduta impreuna cu serviciile corespunzatoare activitatii.

 

„Aceasta afacere prezinta doar sinergii minore cu portfoliul nostru industrial, pe masura ce competentele pentru tratarea apei se bazeaza in principal pe expertiza chimica. In loc sa investim in aceasta afacere, dorim sa directionam aceste resurse spre portofoliul nostru de baza”, a declarat Siegfried Russwurm, membru al Siemens AG Managing Board si CEO al Sectorului Industrial.

 

Siemens Tehnologii de Apa este activa predominant in America de Nord si a suferit recent o restructurare cuprinzatoare. Aproximativ 4500 de angajati lucreaza pentru Siemens Tehnologii de Apa, la nivel mondial, dintre care 3000 doar in America de Nord.

 

Consolidarea activitatilor este unul dintre cele cinci domenii principale de actiune in programul corporatist „Siemens 2014”.

 

„In viitor ne vom concentra afacerile cu apa pe solutii din domeniul nostru de expertiza in inginerie electrica. Acestea sunt tehnologia de automatizare si actionare utilizata pentru a opera instalatiile de fantani si de canalizare, precum si instalatii de desalinizare a apei de mare”, a declarat Anton S. Huber, CEO a diviziei de Automatizarea Industriei Siemens.

 

Automatizarea Industriei Siemens va continua sa functioneze ca inainte cu solutii pentru control, gestiune, precum si instrumentatie pentru procesele de apa, ca parte a Industrial Automation Systems Business Unit.

 

In esenta, acestea sunt solutii bazate pe sistemul de control al procesului si a instrumente de proces Simatic PCS7, cum ar fi debitul, presiunea, precum si la nivel de metri.

 

Exista, de asemenea, si tehnologia de actionare - pentru conducte, pompe, agitatoare și, de exemplu - care sunt comercializate de Siemens Drive Technologies Division.

 
19/11/2012 - Acest articol a fost citit de 3172 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 34 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Inginerie"
Stirile anterioare
Extreme Light Infrastructure, laserul care va...
La Craiova se fac softuri cheie pentru Occident
O echipa de studenti romani participa la...
Un roman premiat de Academia Regala de Inginerie
Romanul responsabil de controlarea vehiculelor...
Stirile urmatoare
Emerson se extinde si angajeaza 500 de oameni
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric