Aprobare Lege investitii


ghidelectric.ro
Miercuri, 28 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Aprobare Lege investitii


Guvernul a aprobat, miercuri, Legea privind stimularea investitiilor, care vizeaza acordarea de facilitati si ajutoare de stat in mai multe sectoare, printre care industria prelucratoare, productia si furnizarea de electricitate si gaze naturale si teleco

"Scopul Legii privind stimularea investitiilor este de a asigura focalizarea resurselor disponibile in domenii de activitate cu impact major economic-social", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Finantelor, remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, facilitatile vor fi acordate investitiilor realizate in industria prelucratoare, productia si furnizarea de energie electrica, termica, gaze, apa calda, salubritate, gestionarea deseurilor, activitati de decontaminare, telecomunicatii si activitati de servicii informatice, activitati profesionale, stiintifice si tehnice, administrative si de suport.

Stimulentele vor fi acordate de catre autoritati in baza unor acte normative sau administrative prin care se vor institui scheme de ajutor de stat sau ajutoare individuale cu respectarea prevederilor comunitare din domeniu.

"Actele normative prin care se instituie scheme de ajutor de stat care vor reglementa scopul, obiectivul, durata, formele de ajutor de stat, bugetul, furnizorii, criteriile de eligibilitate aplicate investitorilor specifice obiectivului pentru care se acorda facilitatile, procedurile de implementare, supraveghere, control, stopare si recuperare a ajutoarelor de stat"
, se mentioneaza in comunicat.

Furnizorii de ajutor de stat vor fi autoritatile publice centrale sau locale sau alte institutii care administreaza resurse ale statului sau ale colectivitatilor locale care acorda astfel de stimulente.

Proiectul Legii investitiilor a fost initiat inca de anul trecut de Ministerul Economiei, impreuna cu Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale. Actul normativ a fost elaborat de catre un comitet interministerial si cuprinde si unele observatii din partea reprezentantiilor mediului de afaceri.Sursa: Financiarul.COM
 
18/06/2008 - Acest articol a fost citit de 4027 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 116 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Legislatie"
Stirile anterioare
Listele de cheltuieli eligibile aprobate de...
Facilitati pentru plata facturii la energie in...
Practici neconcurentiale pe piata de energie
Functionarea Comitetului de arbitraj
Racordarea utilizatorilor la retelele electrice...
Stirile urmatoare
Preturile energiei electrice in atentia...
Tehnologie moderna in domeniul energetic
Reguli europene pe piata de energie
Proiectul de HG privind Compania Nationala...
Hidrosind se opune infiintarii unei companii...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric