Program reciclare Electrolux


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Program reciclare Electrolux


Electrolux si RoRec, Asociatia Romana pentru Reciclare, au lansat un program de stimulare a inlocuirii electrocasnicelor vechi cu echipamente noi cu emisii reduse de CO2 prin acordarea unei prime de casare

In perioada 9 iunie- 9 iulie, compania Electrolux, in colaborare cu RoRec, Asociatia Romana pentru Reciclare, deruleaza o campanie de inlocuire a electrocasnicelor vechi, oferind reduceri pentru achizitionarea unor electrocasnice noi.

Prin programul de acordare a unei prime de casare se va stimula inlocuirea aparatelor invechite cu unele noi, cu un consum de energie redus si nepoluante, utilizatorii avand posibilitatea sa consume mai putin.

Electrolux este ambasador al campaniei europene "Schimbarea climei sta in puterea ta" si sustine aplicarea standardelor de eficienta a consumului de energie si apa, militeaza pentru aplicarea etichetelor de clasa energetica si comunicarea lor catre consumatorul final, pornind de la conceptul "protejarea mediului incepe in propria casa".

Pe perioada promotiei, persoanele care isi vor preda echipamentele electrocasnice vechi la unul din centrele de reciclare, special desemnate, vor putea sa-si achizitioneze din magazinele Altex si Media Galaxy din Bucuresti un echipament electocasnic din gama Electrolux, Zanussi si AEG cu 15% reducere.

Grupul Electrolux este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari. 

Electrolux produce frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare si aragaze ce sunt vandute sub marci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka si Frigidaire.
 
20/06/2008 - Acest articol a fost citit de 4593 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 124 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Doar 14% din transporturi utilizeaza energia...
Publicarea informatiilor privind reciclarea...
Centrale eoliene pentru Electrica
Rezultatele programului Marea Debarasare in Salaj
Rezultatele programului Marea Debarasare in...
Stirile urmatoare
Campania Ziua Verde in orasul tau!
Electricitate din surse regenerabile la Petrom
Energia eoliana germana
Eticheta verde
Potentialul eolian al Dobrogei
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric