Preluarea SC ISAF SA de catre Colas Rail SA


ghidelectric.ro
, 3 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Preluarea SC ISAF SA de catre Colas Rail SA


Consiliul Concurentei a autorizat preluarea SC ISAF SA de catre Colas Rail SA

Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica realizata de catre societatea Colas Rail SA din Franta, prin dobandirea pachetului de actiuni reprezentand 99,0978% din capitalul social al societatii ISAF-Societate de Semnalizari si Automatizari Feroviare SA Bucuresti, informeaza un comunicat de presa al Consiliul Concurente.

Potrivit sursei citate, aceasta operatiune s-a realizat in baza contractului de cesiune de actiuni, incheiat intre societatea COLAS Rail SA, in calitate de cesionar, si o parte din actionarii societatii ISAF-Societate de Semnalizari si Automatizari Feroviare SA, persoane fizice, in calitate de cedenti. Achizitionarea pachetului majoritar de actiuni confera societatii COLAS Rail SA controlul unic direct asupra societatii ISAF.

Autoritatea de concurenta a analizat compatibilitatea operatiunii notificate cu un mediu concurential normal si a ajuns la concluzia ca aceasta operatiune nu are ca efect inlaturarea, denaturarea sau restrangerea semnificativa a concurentei pe pietele relevante asa cum au fost definite.

Colas Rail SA este membra a grupului francez Bouygues, care activeaza pe piata romaneasca in diverse sectoare de activitate, prin intermediul societatilor pe care le controleza direct sau indirect, astfel: in domeniul constructiilor rutiere si feroviare prin intermediul societatii COLAS SA si al filialelor acesteia; in domeniul productiei de echipament si al serviciilor auxiliare pentru sectorul energetic si pentru transportul feroviar, prin societatea ALSTOM si filialele sale; in domeniul lucrarilor de constructii de cladiri si cel al turismului prin intermediul societatilor: Bouygues  Romania SRL, Bouygues Batiment International SA Franta si Bucuresti International Proiect B.I.P SRL si World Trade Center Bucuresti.

ISAF este o societate pe actiuni cu capital privat, specializata indeosebi in domeniul constructiei si montajului instalatiilor de semnalizare feroviara, al electrificarii cailor ferate si al transportului urban, precum si al instalatiilor de telecomunicatii feroviare si publice, se mai arata in comunicatul de presa.

Sursa: Agentia Independenta de presa Amos News
 
18/08/2008 - Acest articol a fost citit de 5875 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 201 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Legislatie"
Stirile anterioare
Program prin care companiile interesate sa...
Reguli pentru furnizorii de energie electrica...
Hidrosind se opune infiintarii unei companii...
Proiectul de HG privind Compania Nationala...
Reguli europene pe piata de energie
Stirile urmatoare
Colectare baterii si acumulatorilor uzati
Infiintarea companiei energetice nationale
Pret de referinta pe gigacalorie
Reguli verzi pentru amenajarea cursurilor de apa
Guvernul a modificat legislatia in domeniul...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric