Pret de referinta pe gigacalorie


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Pret de referinta pe gigacalorie


Trei europarlamentari romani cer pret de referinta pentru gigacalorie la nivel european

Pret de referinta pe gigacalorie

Europarlamentarii PD-L Marian Zlotea, Florin David si Rares Niculescu au depus la Parlamentul European o Propunere de rezolutie referitoare la stabilirea unui pret de referinta pentru gigacalorie. In expunerea de motive a propunerii lor, cei trei au sesizat Parlamentul European ca exista diferente mari intre preturile gigacaloriei practicate in statele membre, preturi care nu sunt justificate intotdeauna, fiind in unele state duble sau triple in comparatie cu alte state europene.
 Zlotea, Niculescu si David considera ca este nevoie sa se stabileasca un pret de referinta la nivelul Uniunii Europene pentru gigacalorie “intrucat nivelul ridicat al pretului gigacaloriei submineaza puterea de cumparare a cetatenilor europeni, cele mai afectate fiind gospodariile cu cele mai mici venituri si pentru ca imperativul folosirii de tehnologii nepoluante fata de mediu pentru producerea energiei termice ar putea duce la cresteri netransparente si nejustificate a pretului gigacaloriei”.
 Conform procedurilor Parlamentului European, proiectul de rezolutie urmeaza sa fie dezbatut in comisiile de specialitate si apoi votat in plen. Daca proiectul va fi aprobat, statele membre UE vor fi incurajate si stimulate sa se alinieze la tehnologiile nepoluante fata de mediu. Mai mult, statele membre ar trebui sa adopte masuri pe termen scurt pentru a atenua impactul negativ asupra gospodariilor sarace al pretului ridicat al gigacaloriei. Daca rezolutia propusa de Marian Zlotea, Florin David si Rares Niculescu este adoptata, Comisia Europeana ar urma sa garanteze conformitatea cu normele UE in domeniul concurentei, mai ales in investigarea si combaterea practicilor anticoncurentiale.

Sursa: Prompt Media

 
24/10/2008 - Acest articol a fost citit de 3278 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 112 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Legislatie"
Stirile anterioare
Infiintarea companiei energetice nationale
Colectare baterii si acumulatorilor uzati
Preluarea SC ISAF SA de catre Colas Rail SA
Program prin care companiile interesate sa...
Reguli pentru furnizorii de energie electrica...
Stirile urmatoare
Reguli verzi pentru amenajarea cursurilor de apa
Guvernul a modificat legislatia in domeniul...
Probleme de sanatate provocate de campurile...
Investitii de 5 miliarde de euro pentru...
Certificat Energetic/Certificat de Performanta...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric